yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
kurban olayım şu tapatalktan yazmayın ya....
kurban olayım şu tapatalktan yazmayın ya....
Yavuz bey tapatalk tapataklak olduYavuzÇ.' Alıntı:kurban olayım şu tapatalktan yazmayın ya....
Estağfurullah aynı mesajı 4-5 kere okuyunca isyan ettim artık))))eray78' Alıntı:kusura bakmayın yavuz bey evede internet olmadığından mecbur cepten takip ediyorum. sizlere birde bişi sorcam bu vergidir kimisi 2000 tl diyor kimisi de 500 TL tutuyor diyor anlayamadım gitti bunu nerden öğrencez şimdi bu konuya hikim kimdir acaba saygılar hayırlı günler
Tse ; Türk Standartları Enstütüsü. Mke den alınan araçlar ilk kez normal plaka ile trafiğe çıkacağı için ön kontrol yapıyor tse.eray78' Alıntı:yavuz abi bu tse ne oluyor? anlamadım eskiden biz getirdik aracı gitti muayene sigorta trafik yaptırdık arabamıza kavuştuk ama şimi sanırım biraz daha zorlaştırdılar eger biliryorsanız alınca ne yapmam gerek sırasıyla tarif erderseniz sevinicem saygılar
eray78' Alıntı:Vallaa ben haftaya gidecem nasip olursa almaya vede ihaleye nakliye işinide bi tanıdık oraya hurda getiriyor dönüştede onun sırtına yükleyip getiririm dedi bir tek trafik muayene ıvır zıvır işleri olacak ))