Tabii ki bende endişe ettim belki araçta olumsuzluklar varsa burda belirtmem yanlış olur mu diye kaygılıyım açıkcası ama ilgilenen olursa özel mesajla filan yardımcı olurum demiştim en son.
Tabii ki bende endişe ettim belki araçta olumsuzluklar varsa burda belirtmem yanlış olur mu diye kaygılıyım açıkcası ama ilgilenen olursa özel mesajla filan yardımcı olurum demiştim en son.
Olumsuz bir çıkacağını sanmıyorum ben, bu işlerde alıcılar zaten bu türşeyleri bilerek araçları alırlar, ama yine de ince düşünüyorsunuz, haklı olabilirsiniz. Siz nasıl uygun görürseniz öyle yapın.
selamlar, her ne kadar aracı alan kişi de olsak biz verilen bilgilere güvenerek satın aldık aracı, siz aracı görüp bilginizi burda paylaşırsanız memnun olurum, doğrusuda budur teşekkür ederim.
kısa bir bilgi aslında 2 araç var. birisi ihaleye konu olan ; araçların ikiside iyi ilgili hemşeri çıktı ''nasıl? bize gelirmi? '' dedim '' gelir '' dedi bir
tanesi 247 binde yeni motoru yapılmış ;''on numara yaptırdık lastikleri filan iyi araçlar dökük değil bakımları düzenli yapıldı'' dedi.
selamlar, her ne kadar aracı alan kişi de olsak biz verilen bilgilere güvenerek satın aldık aracı, siz aracı görüp bilginizi burda paylaşırsanız memnun olurum, doğrusuda budur teşekkür ederim.
Bu araçlar ihalede alıcılarını buldu, bu araçları alan arkadaşlarımız araçları daha teslim almadan araçları sizden alacakları tekliflere göre satışa çıkarmışlar.
Arkadaşlarım çok üzgünüm bugün gidemedim ancak ikmal şefiyle çay içtik akşamdı yarın gündüz gözüyle gel dedi. araçlar hidrolik direksiyonluymuş. yarın nasipse.