İhaleden araç almak kumar oynak gibidir
belki 1 lira masraf edersiniz belki 15 lira. Araçların şanzımanın içindeki dişlilerin olmadığı durumlar bile oluyor. Fakat ambulans kasaların %80 temiz çıkıyor. Askeriyede ve sağlık bakanlığında en az kullanılan land roverlar ambulans kasalı olanlar.
Hamama giren terler
istanbulda bu parçaları temin edebileceğin bir çok firma var huma, ak oto, eryaz ve en büyük bayisi kayalar.... ankaradanda temin edeceğin bir kaç bayi vardır sanırım..
sevgili arkadaşlar mke dan bu güne kadar toplam 9 araç aldım topladım..keyifle kullandım. çok sabırlı değilseniz ve kötü süprizlere alışırım diyemiyorsanız .... size tavsiyem araç toplama işine girmeyin, yürür güzel ucuz bir araç bulun...iyi şanslar
Arkadaşlar fazla aceleniz yoksa biraz beklerseniz iyi olur bence zira yeni yılın mart -nisan aylarında 300 tdı lerin mke ye ineceği söyleniyor bu aralar yok ama düşüncede çok oluyor ben aldığımda mübalağa yapmıyorum 140-150 civarında araç vardı aşağıdaki resimler hurdalıkta çektiğim ve aldığım araca ait resimlerdir.Raci
Bütçe olarak 7.000 TL mevcut, 7.001 desen yok. Bu bilgiler ışığında birkaç sualim olacak :
2-) İhaleye girip ucuza kapatma yolunu mu seçeyim? (uzunca süredir devlet dairesi ihalelerine iştirak ediyorum, rüşvet,avanta,katılım payı her türlü)
Saygılar...
Eğer ihaleden alayım deiyorsan aşağıdaki ilanda Milli Emlak'tan satılan araçların durumunu görme şansın var, bir tane LC var, git bir bak, durumu iyise şansını dene. Ama +18 KDV'yi de hesaba kat
atasoykaya' Alıntı:
24.11.2009 da Ankara'da satılık 2 araç var. http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/_haberduyuru/son_eklenen/ankara_tasinirmal11.pdf
Eğer ihaleden alayım deiyorsan aşağıdaki ilanda Milli Emlak'tan satılan araçların durumunu görme şansın var, bir tane LC var, git bir bak, durumu iyise şansını dene. Ama +18 KDV'yi de hesaba kat
77 model CJ5 in bedeli 6 bin , 2004 model LC100 e de 6 bin yazmışlar.
Araştırmacı şeettirmeci olarak arabanın plakasını google a yazdım ne çıksa beğenirsin??
[quote author=2706.2006 tarihli SABAH gazetesi]BAŞBAKANIN KORUMALAR KAZA YAPTI
Edinilen bilgiye göre kaza, Seydişehir-Konya Karayolu'nun 27. kilometresinde meydana geldi. Seydişehir istikametinden Konya yönüne gelen koruma polisi Ayhan Aslan (37) idaresindeki 06 AE 9632 plakalı koruma aracı, karşı yönden gelen Muammer Ağıl (40) yönetimindeki 60 AG 236 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada korumaları taşıyan aracın sürücüsü Ayhan Aslan ile cipte bulunan koruma polisleri Timur Şener (22), Erol Elmacı (34) ve Hamza Demir (35), otomobil sürücüsü Muammer Ağıl ve otomobilde bulunan çocukları Emre (7), Mustafa (12) ve Faruk Ağıl (4) yaralandı. Yaralılar ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.[/quote]
Bide resim koymuşlar :
Bu çarptıkları araba sanırsam. Niyetlilere duyurulur.