Land Rover Defender Satış İhaleleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,774
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

OZANOĞLU' Alıntı:
Bu araç düz dizel ise öyle ama ya tdı ise ...

Erzincan'daki araç 10,000 YTL bedel ile arttırmaya çıkmış ama en son ne teklif edilmiş?
Antalya'daki 300Tdi 13,000 ytl den çıktı, Yanasip 27,150 ytl teklif ile aldı. (artı masraflar +%1 KDV)

Ankara'daki düz düzel 8,000 YTL'den çıkıyor. son fiyat ne olacak yarın görücez.
Yine Ankara'da daha evvel 4,000 YTL'den satışa çıkan bir benzinli Defender 90 17,000 YTL'ye gitmiş (rivayete göre)

İşin ticaretini yapanlar tüm ihaleleri toplayıp bu araçları sattığına göre her halukarda bu işten para kazanıyorlar. Yani diğer bir deyişle piyasadaki fiyatları onlar belirliyor.
10,000 ytl civarında satılan düz dizel sayısı da çok değil ve araçların durumu da ihalede satılanlardan çok farklı değil.
 

Etiketler

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

BENDE 8.000 YTL AÇILIŞLA BAŞLAYAN İHALENİN KAÇA BİTECEĞİNİ MERAKLA BEKLİYORUM SONUÇTAN BİLGİSİ OLAN VARSA İLETİRSE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
 






Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

İhaleye 18 kişi katıldı. Araç için son teklif 15.050 ytl verilmiş ve ihale komisyonu 50 ytl daha yükseltme istemiş. Böylece 15.100 ytl + kdv'ye (%18) alım-satım masrafları ve karar pulu damga vergisi vb masraflar ilave olrak satıldı. Aracın oradan çıkış maaliyeti 20.000 ytl'ye yaklaşır.
Eğer alan kişi kendi kullanacak ise ve uzuuuun yıllar bu aracı kullanıp çocuğuma miras bırakacaksa ve hepsinden önemlisi orijinal ellenmemiş bir araç alıp kendi zevkine göre yaratma hobisi varsa çok da fazla ödedi denemez. (Araç düz dizel ama modeline göre gerçekten çok diri ve temiz idi.)
Benim beklentim ihalenin 2-3 bin ytl daha aşağıda bağlanmasıydı. Alana tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmak nasip olsun.
 

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

arkadaşlar zannedersem bahsedilen defender alıcısı tarafından sahibinden com da satışa cıkarıldı fiyat 25,000 ytl demekki bu arkadaşların kar marjı araç fiyatının 1/4 birde bayilerden araç alıyorsunuz landları da bizden alın diyorlardi tek arabada 5000 ytl hangi bayi kazanıyor acaba
 


Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

SAHİBİNDEN .COM DA İLAN NOSU#11790054 TURUNCU

11790054 1211190 h0x0772
 



Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

ali fatih' Alıntı:
adamlar şirket olmuşlar ya kar'a bak... linkini ekleyebilirmisin bi görelim
Ne kar'ı abicim o arabayı 13.000 e satsınlar 3 yıl içinde, gidip ellerinden öperim....Kesinlikle netteki ilanlardan gaza gelmiş bilgisiz biri bunu yapan, ya da Td5 sanıyor 2.5 düz dizeli...Ya Nasip akıllıdır, satamayacağını bildiğinden girmemiştir zaten bu ihaleye...
 

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Umut, ufak bir ekleme yapmak istiyorum. Ya Nasip akıllı da... bazı alıcılar değil.. 25'e olmasa da bir kaç düşüğüne bir alıcı mutlaka çıkar.
 


Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

edaghan' Alıntı:
Umut, ufak bir ekleme yapmak istiyorum. Ya Nasip akıllı da... bazı alıcılar değil.. 25'e olmasa da bir kaç düşüğüne bir alıcı mutlaka çıkar.
Valla çıkarsa da kendi sorunu...3-5 arabaya göz ucuyla bakan biri anlar buradaki dalgayı bence...
 




Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

2009 un ilk ayında diye duyduk yanlız şöyle bir yasadan bahis edildi Zaten hurdaya çıkarılmış bir araç nasıl olurda trafiğe cıkar diyerek trafik tescili yapılmadan trafiğe çıkmasına izin verilmeden parça olarak satılması geri dönüşüme uygun aluminyum olan kasası saç olan metal kısımların satılması şeklinde paraya cevrilmesi gerektiğini düşünenler varmış. Çıkmaz böyle bişey diyorlar amma buda bir olasılık ab uyum yasaları gereği belli bir yaşın altındaki araçların trafikten cekilmesine başlandı birde abs gibi dünya standartı haline gelmiş özellikleri yapısında bulundurmayan araçların üretimide sallantıda o konudada duyduğum bir iki bişey var otakar satışlarındaki durgunluk gibi şeylerden bahsettiler hayırlısı diyorum bir defender kullanıcısı olarak dilerimki bizim aracımız dediğimiz yerli malı dediğimiz aracımız için iyi şeyler yapılır :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,522
Mesajlar
1,519,214
Kayıtlı Üye Sayımız
172,180
Kaydolan Son Üyemiz
onurcel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst