Land Rover Defender Satış İhaleleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 639,634
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Raci bey ihale için izlenen yolları bize biraz anlatırmısınız!!! Nasıl bir prosedür var? İhale acıkmı kapalı usul mu yapılıyo? Kalabalık oluyomu? tesekkurler Halit .....
 

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Halit bey ben ihaleye gittiğimde 12.aydı bayağı kış vardı,şansımıza fazla kişi yoktu o günki ihalede tahminen 20 kadar araç vardı bunlardan alınabilecek olanlar 5-6 tane idi.İhaleden önce mkehurdasan int.adresinde araçlar numaralarıyla listeleniyor siz ihaleden önce gidip kırıkkale veya ankara depodan araçlara bakabiliyorsunuz.İhaleye gireceğiniz araç için numarasıyla geçici teminat bedelini yatırıp verilen gün ve saatte ihale salonunda dağıtılan formlarla kapalı zarf usulü teklifinizi veriyorsunuz,teklifler alındıktan sonra hemen oracıkta teklifler okunuyor ve dağılıyorsunuz.Bundan sonra en yüksek teklifi siz vermişseniz ve başka artıran yoksa 8-10 gün sonra aranıyorsunuz araç bedelini yatırıp ordan aracınızı teslim alıyorsunuz,kapalı zarfta sizden yüksek teklif verenler oldu diyelim en yüksek teklifi artırıp açık artırma yolunu açabilirsiniz ,Selamlar...Raci

Ben kırıkkale ve ankara dedim ama izmir aliağa ve izmit seymendede arabalar olabiliyor orda bakıp ihaleye ankarada giriyorsunuz .Raci
 

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

arkadaşlar kasım ayın 17'sinde erzurumda ihale varmış. 5-6 tane defender 110 ambulans satmışlar.
milli emlak ihalelerini www.milliemlak.gov.tr adresinden takip edebilirsiniz.
 






Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Arkadaşlar henüz sitede yayınlanmamış ama fısıltı gazetesi 1.ayda mke de ihale olacağını yazıyormuş ordan 3-4 tane araç getiren bir arkadaşımdan duydum,yeni yılda çok araç çıkacağını söyledi. ;)
 


Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

ali fatih' Alıntı:
Raci bey
türk telekom'un Erzincan ili araç satış ihalesinde bir adet land rover defender var
link'i aşağıda yazıyorum

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Erzincan-Il-Mudurlugu-Arac-Satis-Ihalesi

ilgili ihale bilgilerini ekdeki dosyadan bulabilirsiniz
 

Ekli dosyalar

  • Erzincan-Il-Mudurlugu-Arac-Satis-Ihalesi.pdf
    30 KB · Görüntüleme: 525

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

BEN LTA 750-16 LASTİK ARIYORUM ANCAK BULAMADIM. FABRİKASI ŞUBATTA ÇIKAR DİYORLAR. BURDAN BULMAM MÜMKÜNMÜ AZ ÖNCE ÜYE OLDUM. sAYGILAR.
 



Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

selamlar arkadaşlar sahibinden com.5 ARALIK ilanında 19.12.2008 saat 11:00 de ANKARA DEFTERDARLIĞININ açık teklif usulü ile defender satışı var ayrıntılı bilgi için 0 312 310 79 54/1182 den defterdarlık tasfiye servisinden bakabilir.
 


Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Erzincanda ikamet eden bir yakınımdan bilgi almasını rica ettim, 15 aralıktaki telekom ihalesinde muammen bedel 12000 ytl imiş,fiyat düşürülmüş 10000 ytl ye bir ankara firması almış dedi(muhtemelen yanasiptir) bilgilerinize...Raci
 

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

ee o zaman ihaleden almanın çok anlamı varmı diye düşünmeye başladım???
piyasada bu fiyata bulmak mümkün
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,455
Mesajlar
1,518,134
Kayıtlı Üye Sayımız
172,108
Kaydolan Son Üyemiz
desiredesire

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst