KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu araçlara para istiyorlar mı? sanki ihale öncesi bazı parçaları talan edilmiş gibi.. yada çok hor kullanılmış yazık... içim acıdı valla...
bu araçlar tahminen masraf olarak artı 15000 tl civarı yer ki , piyasada yapılı araç bulabilirsiniz bu fiyatlara
muhammen bedelleri nedir? kaça çıkar ki bu araçlar ordan?
Arkadaşlar bu araçlar dökülüyor ya... Bir iki si hariç sadece yedek parça olarak kullanılır gibi geldi. İhaleye girecek arkadaşlar araçları hurda olarak satıyorlarsa ne kadar toplasanızda trafiğe çıkartamazsınız dikkat edin...
BİZ KIRIKKALE DEKİ İHALEDEN 4 TANE ALDIK ARAÇLARDA O KADARDA KORKULACAK KADAR MASRAF YOK EĞER BİNMEK İSTİYORSA SENİN ZEVKİNE KAKMIŞ BENİM ARACIM KIRIKKALEDEN İZMİT E YÜRÜTÜLEREK GELDİ VE KAPORTA HARİCİNDE MEKANİK BİR SORUNU YOK AYRICA 18 İNDEKİ ALİAĞA İHALESİNDENDE 1 ARAÇ ALDIK 5 TANESİ GAYET İYİYMİŞ ORAYA GİDEN ARKADAŞIMIZIN İZLENİMLERİ BÖYLE
BİZ KIRIKKALE DEKİ İHALEDEN 4 TANE ALDIK ARAÇLARDA O KADARDA KORKULACAK KADAR MASRAF YOK EĞER BİNMEK İSTİYORSA SENİN ZEVKİNE KAKMIŞ BENİM ARACIM KIRIKKALEDEN İZMİT E YÜRÜTÜLEREK GELDİ VE KAPORTA HARİCİNDE MEKANİK BİR SORUNU YOK AYRICA 18 İNDEKİ ALİAĞA İHALESİNDENDE 1 ARAÇ ALDIK 5 TANESİ GAYET İYİYMİŞ ORAYA GİDEN ARKADAŞIMIZIN İZLENİMLERİ BÖYLE
4-5 tanesi iş yapar güzel araçlardı hatta numaraları 40 35 36 32 yanlış hatırlamıyorsam... ben ihaleye giremedim ihale ankarada olacakmış araçlar aliağada görülüp ihalesi ankarada olacak(saçmalığın bu kadarı!!)... Talan olayına gelince bir kaç tane si (sanırım 2) resimden görülecegi gibi vites ve altı komple yok bunun sebebi ise askeriye yedek parca için almış olabilr.... ve ayrıca gormeye gelen insanlarda ufak tefek calmışlar ihtiyaçları varya!!!! (vites başı su haznesi kapağı faln filan)