Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,895
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Bu araçların motoru vs nedir bilen varmı

Etiketler

Bende niyetlendim şimdi, v8 olanı falan varmı

Hilux toplarken iştaha geldim, alasım var bitane :smiley:

Evet bende buna dkkat ettim. Hepsi tedaş çıkması. Peki bunların ihalelerine nereden ulaşıyoruz. Nette arattım ama bi halt bulamadım

Evet bende buna dkkat ettim. Hepsi tedaş çıkması. Peki bunların ihalelerine nereden ulaşıyoruz. Nette arattım ama bi halt bulamadım

Mke hurdasan dan takip etmek gerekli

Genelde bu işle uğraşanlar ulaşıyor bizim gibi son kullanıcıların denk gelmesi şans işi
özelleşince bu kurumlardaki araçlarında çoğu satıldı kalan varmıdır bilmiyorum

Mke hurdasandan takip etmek gerekli.

Ancak ilk ihale yayını ve ihale arasında kısa bir süre var. Hemen art niyet arıyorum

Mke hurdasandan takip etmek gerekli.

Ancak ilk ihale yayını ve ihale arasında kısa bir süre var. Hemen art niyet arıyorum

Valla herkes talip bize kalirmiy ki giden goren arkadaşlar resim ve de araç hakkında yorum yaparlarsa sevinirim hayirli cumalar :smiley:

Power wagon dodge lar vardı, hiçbirine ulaşamadım ben. Çok üzülmüştüm. Hala da yılmadım arıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR