Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,454
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Oğuzhan ben daha önce alnis bir arkadaşa sordum sifir araba gibi işlem yaptiriyorsun diyor ole 2 binlira vermedim dedi sistem degistiyse bilemem dedi eğer 2 bin vergisi varsa o is kotu ya :smiley:

Etiketler

Oğuzhan ben daha önce alnis bir arkadaşa sordum sifir araba gibi işlem yaptiriyorsun diyor ole 2 binlira vermedim dedi sistem degistiyse bilemem dedi eğer 2 bin vergisi varsa o is kotu ya :smiley:

Bana da oyle dediler bende almadim arac dusunuyorum ama ay sonu gibi bakicam artik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana da oyle dediler bende almadim arac dusunuyorum ama ay sonu gibi bakicam artik

Hadi hayirlisi oğuzhan kardeş artik bilgimiz olursa buradan paylasiriz :smiley: virüs bulasiyor sanirim yavaş yavaş :smiley:

Hadi hayirlisi oğuzhan kardeş artik bilgimiz olursa buradan paylasiriz :smiley: virüs bulasiyor sanirim yavaş yavaş :smiley:

birisi almış sanırım mke den bi tane araba düzgün duryor 13 bin yazmış eger internetteki gibi ise valla 5-6 ya iyi fiyat he alınır yani hadi hayırlısııı

O virusu ben dogdugumda zaten aldim :smiley: daha once de bi deneyip sattim.simdi pickup 110 dusunuyorum tekrardan kasinti basladi :smiley:

O virusu ben dogdugumda zaten aldim :smiley: daha once de bi deneyip sattim.simdi pickup 110 dusunuyorum tekrardan kasinti basladi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR