Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evdeki hesap carsiya uymaz alirsin 5e vergisi 2,5 gerisi masraf araba toplamanin kanunu budur zaten.13 den kapi acan arkadas emin ol harcamistir bi 13 daha
Evdeki hesap carsiya uymaz alirsin 5e vergisi 2,5 gerisi masraf araba toplamanin kanunu budur zaten.13 den kapi acan arkadas emin ol harcamistir bi 13 daha
Valla harcanıyor boyası kaportası ıvırı zıfırı buluyor tabikide ama genede denemek de fayda var diyorsum gidip olayı yerinde görmek incelemek daha iyi olcak tabi ama şunu anlamadım 2500 ne vergisi veriliyor ki?
Oğuzhan ben daha önce alnis bir arkadaşa sordum sifir araba gibi işlem yaptiriyorsun diyor ole 2 binlira vermedim dedi sistem degistiyse bilemem dedi eğer 2 bin vergisi varsa o is kotu ya
Oğuzhan ben daha önce alnis bir arkadaşa sordum sifir araba gibi işlem yaptiriyorsun diyor ole 2 binlira vermedim dedi sistem degistiyse bilemem dedi eğer 2 bin vergisi varsa o is kotu ya