Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,859

Etiketler

bkocoglu' Alıntı:
Arkadaşlar az sabredin.

Dövletimiz, bu işten para kazanmanın yolunu buldu.
Libya, Mısır, Tunus da ne kadar hurda Defender varsa , MKE almaya başlamış.
Bedeviler, çölden topluyorlarmış.......

YAkında gelir, hurdalarınıza kavuşursunuz.....

1000 tlye alıp, 20.000 de masraf edersiniz
Sonra , sahibinden.com da 1. el diye 50.000 e satarsınız.
Abicim yeter senin bu ukala tavırların ama. Hurdaysa hurda, ister 10 lira ister 50 lira harcarız harcanan para bizim sanane. Ben 87 model defender a harcadığım parayla en azından ortaya bişey çıkartıyorum. dönüp baktığımda oraya çıkanla gurur duyuyorum. Kimsenin harcadığı paraya laf etmeye emeğini küçümsemeye hakkın yok.çekemiyorsan yapılanları girme bu foruma. Bütün Defender konularını inatla takip ediyorsun sonrada yapanlara laf sokuyorsun. Ya takip etme ya da artık sus.

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Derya bence bu tür yazılanlara takmamak gerek dikkate almak için en az bir defender toplasın sonra aynı şeyleri yazsın bakalım 20 bine mi 50 binemi toplanıyormuş :eek:

dturan' Alıntı:
Abicim yeter senin bu ukala tavırların ama. Hurdaysa hurda, ister 10 lira ister 50 lira harcarız harcanan para bizim sanane. Ben 87 model defender a harcadığım parayla en azından ortaya bişey çıkartıyorum. dönüp baktığımda oraya çıkanla gurur duyuyorum. Kimsenin harcadığı paraya laf etmeye emeğini küçümsemeye hakkın yok.çekemiyorsan yapılanları girme bu foruma. Bütün Defender konularını inatla takip ediyorsun sonrada yapanlara laf sokuyorsun. Ya takip etme ya da artık sus.

Sayın Turan

Bu nazik cevabınızı;

- Bu teneke ile takla atıp şehit olan onlarca asker ve polise;
- Sakat kalan iş gazilerine;
- Bu sayfalarda sürekli sırtı sıvazlanıp, çoluğunun çocuğunun nafakasını bu hurdaya gömen sonra satamayıp binlerce tl zarar edenlere,
- Bu tenekeleri , BMW- Toyota fiyatının çok üstünde devlete kakalayıp zenginliklerine , zenginlik katan değerli işadamımıza,
- Bu tenekeleri 80.000 tl ye satmaya çalışan oto galericilerine,

adıyorum.......

Ben , yapım ve aldığım eğitim gereği herşeyi , her konuyu takip ederim. Takip etmekten de , görüşlerimi ileri sürmekten utanmam.

Saygılarımla......................

tantanaya gerek yok eninde sonunda piyasa dengesine gelir bakıyorumda hılux ler bir ara altın kıymetine gelmisti ama simdi tırtladı alanın anası agladı
haydi toplayalım kolaysa 10 lıraya al icine musammba dısına macun boya bide osuruktan jant lastik 25 bin liraya dag aslanı çöl kaplanı heyyyttttttttttttttttttttttttttttt tutmayın laynnnnnnnnnnnnnn defenderlerde aynı olacak iki gün sonra toplama araclar dökülmeye baslayınca vay anam demek ten baska yapacak bisey kalmayacak oda baskasına itelemekten baska yapacagı bir sey yok o ona o ona .... burada hurdacılar kazanclı cıkacak tabiki yahu arabanın tavanı yok cürümüs yok bildigin acık kabrio olmus adam 8 lira istiyo varın gerisini siz düsünün

bkocoglu' Alıntı:
Sayın Turan

Bu nazik cevabınızı;

- Bu sayfalarda sürekli sırtı sıvazlanıp, çoluğunun çocuğunun nafakasını bu hurdaya gömen sonra satamayıp binlerce tl zarar edenlere,
- Bu tenekeleri , BMW- Toyota fiyatının çok üstünde devlete kakalayıp zenginliklerine , zenginlik katan değerli işadamımıza,

adıyorum.......

Ben , yapım ve aldığım eğitim gereği herşeyi , her konuyu takip ederim. Takip etmekten de , görüşlerimi ileri sürmekten utanmam.

Sayın Koçoğlu

O zaman muhatabınız da onlar olsun lütfen.

Saygılarımla;

Bir şeyi "ti"ye almakla o konu hakkında görüş ileri sürmek arasında fark var. Üslup "görüş ileri sürme"ye yaklaşamamış. Öyle olsa idi cevap verme ihtiyacı içersinde olmazdım. Benim de gerek MKE'den satılan araçlara gerekse bu işi meraklıların tecrübesizliğini fırsata çeviren rüccarlara diyecek çok lafım, beyan edecek fikrim var ama bu fikirlerimi beyan edeceğim zaman Türkçe'mizin açık, net ve yalın cümlelerini tercih ediyorum, çeşitli hiciv sanatlarını kullanmıyorum.

bkocoglu' Alıntı:
Sayın Turan

Bu nazik cevabınızı;

adıyorum.......

Olay defender ın teneke oluşu yada insanların bunu gelir kapısı haline getirmesi değil. Olay insanların emekleriyle, istekleriyle dalga geçer tavrın. Bu tamamen insanların özel zevkleriyle alakalı ve insanların özeline heleki böyle bir açık ortamda alaycı şekilde yaklaşımın hoş değil. 130 u toplayan Hüseyin e yaptığın gibi.

dturan' Alıntı:
Karavanı var istediği fiyata daha üst modeli yapılabilir diye yazılmıştı ucuz isteyen cenaze arabası alsın diye mesaj atmıştı burada da milletin arabalarını kötülüyor ruh hali böyle.

Daha iyi bir çözüm üretemeyen beyinler sadece kötüler.

olay zevk ve analiz meselesi,

Sen bana daha ucuza, işletim maliyeti daha az, daha güvenilir daha güçlü, arazide defender'dan daha kabiliyetli, herkesin dönüp bir baktığı ( tasarım olarak üstüne tanımam ) bir araç sunarsan bende kötülerin defender'ı çünkü daha iyisi var derim.

ama yok işte asıl meselede bu.

ferruh55' Alıntı:
Karavanı var istediği fiyata daha üst modeli yapılabilir diye yazılmıştı ucuz isteyen cenaze arabası alsın diye mesaj atmıştı burada da milletin arabalarını kötülüyor ruh hali böyle.

ooooooo Ruh ve karavan uzmanı Ferruh Beylerde gelmiş,
hoş geldiniz...........

Anti Defenderist
Bülent

Bülent bey,
açıkcası siz anlamakta güçlük çekiyorum. Gezenbilir sitesi , bilgileriöizi paylaşmak için kurulmuş ve elimizden geldiğince de bu çizgide "hepbirlikte" tutmaya çalışltığımiz bir yerdir. Eğer Defender'ı sevmiyorsanız ve beğenmiyorsanız (ki, buna saygımız var tabii ki) ve konunun başlığı ile ilgili olarak paylaşacak bir bilgi yoksa sizde... açıkcası sormak isterim "niçin bu başlıkda yazmaktasınız?".. herkese iyi günler dilerim, reha

Reha Bey,

Benim , yakın bir arkadaşım bu aptal araba yüzünden şehit oldu.

Görevde takla attı ve aynı kazada 2 kişi öldü. Geride yetim ve dullar......

Güzel ülkemde , bi bu araba , birde J9 denilen pejo minubusler onlarca can aldı.
Birisi inglizlerin diğeride Fransızların Türk İşbirlikci kazığı

Şu anda, yoğun olarak Sanayi Bakanlığı ve diğer resmi kurumlarla ilk olarak bu 18+1 kişilik ? pejoların üretiminin durdurulması için mücade ediyorum.
Sırada defenderler var. Devletin başedemediği , yürütemediği bu yürüyen tabutlar baş belası. MKE bunları Türk topluma kakalama yerine direk pres yapıp gerçek hurdaya ayırması lazım.

Bu konuda yazdığım en sert yazı bu oldu.

Şimdiye kadar biraz mizahi yorumlar yaptım

Siz buna bir arkadaşın dediği gibi ister "ukalalık" deyin. İsterseniz "Toplumsal bilinç"

İnsanları "hep bir çizgide tutamazsınız" görüşlerimizide genel kurallar çerçevesinde ,kimsenin kişiliğine dokunmadan söyleme açıklama hakkına sahip olmalıyız. Ben ,hiç kimseye direk yazmadım. Yazarsamda belki özelinden yazarım.

Kendinizi üzmeyin, ben her yazdığımın altına imzamı atarım..

Her şey gönlünüzce olsun.......

reha' Alıntı:
Bülent bey,
..... ve konunun başlığı ile ilgili olarak paylaşacak bir bilgi yoksa sizde... açıkcası sormak isterim "niçin bu başlıkda yazmaktasınız?".. herkese iyi günler dilerim, reha

Reha Bey,

Bundan açık paylaşacak bilgi ne olabilir.

Buradan , arkadaşlarıma yalvarıyorum.
Bu hurdalara, yürüyen tabutlara çoluk çocuğunuz rıskını bağlamayın.
Paranız çoksa, gidin , Landcruiser alın, Suzuki alın, CJ 5 vs alın oynayın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri