Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,619

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

arkadaşlar ben kırıkkaleden aldım bi tane land tenteli hurda biçimde 2500 e aldım ama 20 bin harcasan adam olmaz aracın sokulmemiş yeri kalmamış

arac haşat olmuş

CIMG2238.JPG

CIMG2238.JPG

Şuanda askerim
Taburun 2001 model otokar yapımı defenderi var.
Tdi olmasına rağmen motor çok güçsüz alt devir yok.
Bu araçlar duyduğum kadarı ile 1-2 yıl içinde ihaleye çıkacak.

Başka taburlarda 2011 model defenderler var. Onlara diyecek birşeyim yok gerek motor gerekse iç torpido olarak çok güzel araçlar.

Aşık olduğum araç ise unimoglar duruşuyla bile beni etkiliyor.

serkanotojaponservis' Alıntı:
arac haşat olmuş
Merhaba
Yürüyen motor aksamlarında sıkıntı varmı aracın önemli olan o

Ben 2500 e alsam kaporto boya döşeme işlerini kendim yapsam 10000 e binilecek duruma getiririm herhalde.

aracın sökülen parcalarını aldım yenisini 3300 tutuyor ve 500 e arazi şanzımanı aldım esnaf oldugum halde motorunu kendim yapıyorum ustalık paraası yok gerisini siz düşünün arkadaşlar

" arkadaşlar ben kırıkkaleden aldım bi tane land tenteli hurda biçimde 2500 e aldım ama 20 bin harcasan adam olmaz aracın sokulmemiş yeri kalmamış"

Arkadaşım, merakımı mazur gör.. Gerçekten, bu özelliklerdeki aracı neden aldın? Yedekparça olarak mı kullanacaksınız, ya da adam olmayacağını bile bile 20.000.-' i harcıyacakmısınız??

Kasım ay'ından beri K.kale' de ihale bekliyorum. En son, bu ay açılacağını söylediler. Ancak, araçlar gelmediğinden dolayı, ihale Şubat ay' ına sarktı. Bu süreç, bize sabretmeyi ve uygun bir zamana kadar beklemeyi öğretiyor. Adeta, nefsimizi terbiye ediyoruz. Ben de bu araçları incelemiştim. yaklaşık 20 civarında araç vardı ve hepsi de tenteli ve haşattı.
Ben, 110' luk kapalı kasa bekliyorum. Umarım, tüm bekleyenler gönüllerine göre araç sahibi olurlar...

Syg.

merhaba bu land ıhale lerı hakkında bılgısı olan var mı ne zaman mke ıhaleye cıkartıcak.. saygıLAr

Hiç sürme zevki yaşayamasam da.. Ben de cocuklugundan beri defender hastası olarak bir ihale bekliyorum. Fakat ogrendiğim kadarıyla eskisi gibi araçlar çok sık çıkmıyormuş. Yıllardır bir defenderim olsa diye satılık araçlara bakarım. Ama şu anki ekonomik durumum ne yazık ki hazır toplanmış bir araç almayı kaldırmıyor. Ben de eğer bulabilirsem ihale yoluyla yürür bir araç alıp onunla seve seve biraz kendim biraz dışarıdan yardım alarak ilgilenmek istiyorum. Umarım bir gün bir defender sahibi olurum da aranıza katılırım..

Arkadaşlar az sabredin.

Dövletimiz, bu işten para kazanmanın yolunu buldu.
Libya, Mısır, Tunus da ne kadar hurda Defender varsa , MKE almaya başlamış.
Bedeviler, çölden topluyorlarmış.......

YAkında gelir, hurdalarınıza kavuşursunuz.....

1000 tlye alıp, 20.000 de masraf edersiniz
Sonra , sahibinden.com da 1. el diye 50.000 e satarsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.