Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,469
Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

yavuz abi haklısın sana sonuna kadar katılıyorum bencede keşke disco 98 den sonra kalkasaydı bilmiyorum gördünüzmü lr4 ü.aracın için tamamen range rover daki deriden plastik sert parça yok.bide şu havalı süspansiyon yok mu.tam yolda çaresiz kalmış bayan işi saygılarımla.sadece demek istediğim defender da artık bir airbag olması lazım bunun için söyledim.

Etiketler

figo' Alıntı:
Yavuz abii abi benim land ın bakımını yaptırdıktan sonra dikkat etmedim ama 2.5 dıesel hava filitresinin ortasında conta varmış takmamışız orda boşluk var ve muhtemelen motora fazla hava girişi oluyormu yada bir zarar olurmu zamanım olupda halleedemedim SAYGILAR.

hava girişi fazla değilde , filtrelenmeden giren hava çok kısa zamanda motoru bitirir.

alisaribal' Alıntı:
yavuz abi haklısın sana sonuna kadar katılıyorum bencede keşke disco 98 den sonra kalkasaydı bilmiyorum gördünüzmü lr4 ü.aracın için tamamen range rover daki deriden plastik sert parça yok.bide şu havalı süspansiyon yok mu.tam yolda çaresiz kalmış bayan işi saygılarımla.sadece demek istediğim defender da artık bir airbag olması lazım bunun için söyledim.

Ya ben butür oyuncakları sevmiyorum , abs , airbag, elektrikli ayna,elektrikli koltuk, bunlar binek araç işi, emiyet kemerinin hayat kurtarma oranı, %80-90 gibi birşey sanıyorum, ama airbag de bu oran %5, oda koltukta doğru pozisyonda oturuyorsan işe yarıyor yoksa cidi yaralanmalara bile sebep oluyor. Ben biraz takıntılı ve eski kafalıyım galiba.

Yeni defender in Türkiyede ki sorunuda buna benzer birşeymiş, 11 kişilik araçta ABS ve Airbag olması şartmış, 11 kişi olunca ÖTV düşüyor, diğer yandan 5-6 kişiye düşürünce kapasiteyi ABS ve Airbag şartı kalkıyor fakat ÖTV artıyor.

Devlet kurumları Defenderi maksimum taşıma kapasitesi ve minimum donanımla istiyor, buda mümkün olmuyor, Sanayi bakanlığıyla böyle bir problemleri vardı duyduğum kadarıyla, üretim o yüzden gecikti, tam çözüldü derken bu defada kriz vurdu, yine üretim gecikti.

Selamlar

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için yavuz abi.peki yeni kasa wranglerlara ne diyosun?

alisaribal' Alıntı:
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için yavuz abi.peki yeni kasa wranglerlara ne diyosun?

Aynı sorunlar ondada var, elektrikli cam bile opsiyonel bildiğim kadarıyla, araç gerçekten arazide kullanılacaksa dökülecek tüm parçaları minimize ediyorlar, uzun ömür ve sorunsuzluk için bu şart. ;D

umutcelikel' Alıntı:
Gerilla arabasını da sattık kaçamayız da artık:smiley:))))))

Gerilla arabası deyince bunu izledinmi ;D ;D, bana biryerden tanıdık geldi ;D

th_video.jpg

şasiden itibaren bir defender toplamanın ortalama maliyeti nedir acaba?lütfen bu yapacağınız istediğiniz şeye bağlı gibi yanıtlar vermeyin lütfen vinç,snorkel yükseltme kısaca off road için

hakan bey istekte snır yok ustalar söylemlerinde haklılar sen paradan haber ver, defender bu ne harcamanın sınırı yok

hakanuzun' Alıntı:
tşk ediyorum böyle yanıt almayı bekliyordum zaten

Araç düzgünse bu dediklerinizi takıp direk araziye girebilirsiniz, yok baştan herşeyini sıfır yapayım derseniz, 40 ve üzeri diyorum, tavan yok ne takacağınıza bağlı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR