Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,473
Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

discovery-V8' Alıntı:
Araç düzgünse bu dediklerinizi takıp direk araziye girebilirsiniz, yok baştan herşeyini sıfır yapayım derseniz, 40 ve üzeri diyorum, tavan yok ne takacağınıza bağlı.

Eğer motor düz dizel yada 2.5 benzinli olursa ve işin aksesuar kısmına kaçılmazsa 25-30 arasında arka diff kilit+vinç+şmorkel'i olan bi defender tapolanmaz mı?

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Eğer motor düz dizel yada 2.5 benzinli olursa ve işin aksesuar kısmına kaçılmazsa 25-30 arasında arka diff kilit+vinç+şmorkel'i olan bi defender tapolanmaz mı?
E bu fiyatlara hazır kullanıcıdan satılık araçlar var? Ama mazoşist iseniz toplayabilirsiniz... ;D

umutcelikel' Alıntı:
E bu fiyatlara hazır kullanıcıdan satılık araçlar var? Ama mazoşist iseniz toplayabilirsiniz... ;D

Öyle deme Umut, kullanıcıdan aldığın arabanın boyası yok, izolasyonu yok vs vs. Ben şahsen isterdim içini sıfır yapmayı. Belki kaşıntılar devam ederse seneye neden olmasın? Şimdi bunun mazoşistlikle ne alakası var? Sanayimiz de kalkınmalı, değil mi? ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Öyle deme Umut, kullanıcıdan aldığın arabanın boyası yok, izolasyonu yok vs vs. Ben şahsen isterdim içini sıfır yapmayı. Belki kaşıntılar devam ederse seneye neden olmasın? Şimdi bunun mazoşistlikle ne alakası var? Sanayimiz de kalkınmalı, değil mi? ;D
Ben olsam ekipmanı, şnorkeli, kilidi vs olan bir araç alırdım. Boya hiç önemli değil. İzolasyon vs yapıp binerdim bir iki makyajla...Onları taktırmakta, almak ta eziyet...Ama denk gelmesi ve hesaplı denebilecek rakamlara alınabilmesi gerek tabi. Masrafını çıkarmaya çalışanlar zaten 4 sene araç satmaya çalışıyor ;D

nkurtkaya' Alıntı:

Nejat toplanır tabiki, ama şasiye indinmi iş çığrından çıkıyor, herşeyi, cıvatasına , soketlerine kadar sıfır alıyorsun , birde şöyle bir dürtü var birdaha buraya kadar sökemem, en kaliteli soket , en kaliteli cıvata , en kaliteli perçin , diferensiyel inmişken sadece şüpheli olanı değil hepsini sıfırlayıp çıkıyorsun , bunlar göze pek büyük görünmüyor, 3 lira 5 lira alt alta toplayınca aklın başına geliyor.

Hiç bulaşma diyeceğim, yaptın yaptın en sonunda satacağın fiyat ortada, piyasa belli, millet 40 harcayıp 25 e satıyor çok güzel araçları, al birini paşa paşa bin , şasiye hiç inme yavaş yavaş yalıtımdı aksesuardı taksit taksit yaptırırsın hem seni üzmez hemde insanın sabır sınırları zorlanıyor emin ol.

Selamlar

umutcelikel' Alıntı:
Ben olsam ekipmanı, şnorkeli, kilidi vs olan bir araç alırdım. Boya hiç önemli değil. İzolasyon vs yapıp binerdim bir iki makyajla...Onları taktırmakta, almak ta eziyet...Ama denk gelmesi ve hesaplı denebilecek rakamlara alınabilmesi gerek tabi. Masrafını çıkarmaya çalışanlar zaten 4 sene araç satmaya çalışıyor ;D

Öyle diyosunda 300Tdi'ı ve Hi-lux'ı cillop gibi yapıp satan ben miyim? Üstüne orijinal boyasında çizik bile olmayan 87 LC alan da ben miyim?

discovery-V8' Alıntı:

Madem doğru da Yavuz abicim sen neden 4 tane LR ile uğraşıyosun? Yoksa bu huy Naci babamızdan mı geçti sana? Ben niye buyoldan gitmiyorum da hazır bi Defender aldım aldığımız haftası araziye girdim? Yoksa yoksa ben üvey evlat mıyım :(

nkurtkaya' Alıntı:
Madem doğru da Yavuz abicim sen neden 4 tane LR ile uğraşıyosun? Yoksa bu huy Naci babamızdan mı geçti sana? Ben niye buyoldan gitmiyorum da hazır bi Defender aldım aldığımız haftası araziye girdim? Yoksa yoksa ben üvey evlat mıyım :(

Şimdi sor bakalım bidaha bulaşırmıyım ;D

discovery-V8' Alıntı:
Şimdi sor bakalım bidaha bulaşırmıyım ;D

Eh artık bu cevabın üstüne bişey demek olmaz. Ama Defender bitsin tüm bu sıkıntıları unutursun, o vakit sorarım, kaşıntılar hafiif hafiif başlamış olur, cevap hiiiç belli olmaz ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Öyle diyosunda 300Tdi'ı ve Hi-lux'ı cillop gibi yapıp satan ben miyim? Üstüne orijinal boyasında çizik bile olmayan 87 LC alan da ben miyim?
E tamam işte abicim...Hem manyak zarar etmedim satarken...300Tdi'ı 37-38 e maledip 34 e sattım, Hilux'ı da 32-33 ye maledip 30 a sattım ;D ;D ;D Bu piyasada kabul edilebilir rakamlar:smiley:))))))))))))

alihay' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar definder alamayı düşünüyorum. Binek aracımı satıp alacağım, haliyle şehir içi ve şehirler arası yollarda kullanmak durumda kalacağım, şehir içive uzun yolda sıkıntı yaratırmı öğrenmek istedim ?

Şimdi tüm bunlardan sonra konuya ve soruya dönersek, varın kararı siz verin artık...

umutcelikel' Alıntı:
E tamam işte abicim...Hem manyak zarar etmedim satarken...300Tdi'ı 37-38 e maledip 34 e sattım, Hilux'ı da 32-33 ye maledip 30 a sattım ;D ;D ;D Bu piyasada kabul edilebilir rakamlar:smiley:))))))))))))

Bunun üstüne benim söyleyebilceğim ,

1995 LR Disco I v8i - 2005 ve üzeri RR Sport ile takas olur ;D ;D

3-4 bin zarar ediyorum ama olsun kabul edilebilir rakam sayılır galiba ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bunun üstüne benim söyleyebilceğim ,

1995 LR Disco I v8i - 2005 ve üzeri RR Sport ile takas olur ;D ;D

3-4 bin zarar ediyorum ama olsun kabul edilebilir rakam sayılır galiba ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Senin durum çok vahimmiş...
Gerçi MKG abi 2009 RRC Sport ile takas ederse 20 bin zarar ediyor ama... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR