reha
Zirve
Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?
Selamlar,
dilerim herşey gönlünüzce olsun, reha
Selamlar,
dilerim herşey gönlünüzce olsun, reha
reha' Alıntı:Selamlar,
ama aileniz 99 Disco ile "illallah" dediler ise, korkarım onları bir Defender'in kapısından içeri sokamazsınız.. Hadi diyelim soktunuz, onlar sizi eve sokmaz .. bence tabii.
Reha Abi, bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacan bilemem ;D ;D ;D ;Dalihay' Alıntı:reha abi konuyu açmadan önce sizin ve diyer arkadaşların defender ve disco hakkındaki yorumlarınızı okudum, defender dan vazgeçmememdeki ısrarımda yorumlarınızında payı büyük, başka bi değişle kanıma siz girdiniz benim, kısmet olursa defender sahibi olacam inşallah. Teşekkürler.
;D ;Dumutkaptan' Alıntı:Reha bey fikir vermesi açısından sizin aracınız kaça malolduğunu söyliyrbilirmisiniz?
Umut sen ne muzur birisin ;D ;D ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:Reha Abi, bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacan bilemem ;D ;D ;D ;D
Bir hemşehri olarak sana tavsiyem eğer defender in yanında şehir içinde kullanacak küçük bir araba alabiliyorsan düşün, ama tek araç olduğu zaman korkarım evden kovulma riskin var. Ben Series III le Antalyadan Osmaniye ye ortalama 120 KM ile geldim bazan 130 la gittim şehirler arası yolda hiç problem olmuyor ama şehir içinde bu araçları kullanmak bir eziyet. Ben dağ yolundan asfalta çıktığımda "lanet olsun yine bozuk yola geldik" duygusunu yaşıyorumalihay' Alıntı:Merhaba arkadaşlar definder alamayı düşünüyorum. Binek aracımı satıp alacağım, haliyle şehir içi ve şehirler arası yollarda kullanmak durumda kalacağım, şehir içive uzun yolda sıkıntı yaratırmı öğrenmek istedim ?