Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,487

Etiketler

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

alihay' Alıntı:
reha abi konuyu açmadan önce sizin ve diyer arkadaşların defender ve disco hakkındaki yorumlarınızı okudum, defender dan vazgeçmememdeki ısrarımda yorumlarınızında payı büyük, başka bi değişle kanıma siz girdiniz benim, kısmet olursa defender sahibi olacam inşallah. Teşekkürler.
Reha Abi, bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacan bilemem ;D ;D ;D ;D

Selamlar,
ben aracimi aldigim zaman Puma motoru takılmış idi. Onun dışında snokel/kilitler ve bakımları dışınca ciddi bir masraf yapmadım.. reha

Selamlar,
ses izalasyonu icin, motor ile kabin arasına çok pahalı olmayan izolasyon malzemesi (2 parmak kalınlığında emici bir materyal) ve kabinin iç kısmına yine aynı malzeme ile kaplama yapıldı. Buda, aracı bayağı sessizleştirdi. Haklısınız, ses izalasyonunu yazmayı unutmuşum. iyi günler dilerim, reha
Not: arzu ederseniz bu malzemenin ne olduğunu sorarım ..

Ben defender aşıği denilecek kadar fanatik defenderciyim ama
günlük kullanımda diğer aracımı kullanıyorum sadece off road gezilerinde defendri kullanıyorum yoksa o sese dayanacak güçüm yok ama izalasyon yapmayı düşünüyorum o zman daha rahat olabilir

yunus abi offroad gezilerinde sen kafana bir de baret takk :D :D

alihay' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar definder alamayı düşünüyorum. Binek aracımı satıp alacağım, haliyle şehir içi ve şehirler arası yollarda kullanmak durumda kalacağım, şehir içive uzun yolda sıkıntı yaratırmı öğrenmek istedim ?
Bir hemşehri olarak sana tavsiyem eğer defender in yanında şehir içinde kullanacak küçük bir araba alabiliyorsan düşün, ama tek araç olduğu zaman korkarım evden kovulma riskin var. Ben Series III le Antalyadan Osmaniye ye ortalama 120 KM ile geldim bazan 130 la gittim şehirler arası yolda hiç problem olmuyor ama şehir içinde bu araçları kullanmak bir eziyet. Ben dağ yolundan asfalta çıktığımda "lanet olsun yine bozuk yola geldik" duygusunu yaşıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR