ozcour
Kamp III
Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek
Abi merhabalar ben de ucuza elektronik kitleri çok araştırdım yabancı forumlarda britpartın elektronik ürünlerini almayın dediklerinden uygun fiyatlı olan britparttan vazgeçmiştim, sonra Simonbc idi sanırım, onun kitini gördüm, onun hakkında yorum bulamadığımdan ertelemiştim, şu an transistörlü ateşleme yaptım ama daha soğutucusunu takıp montajını yapma fırsatım olmadı, Sizin aldığınız kiti de o sitede bulamadım hem defenderın hem de serieslerin motor- elektrik bölümlerine baktım. Bir de elektronik ateşlemeden verim alabilmek için bobini de büyütün diyorlar, siz bu konuda bir uygulama yaptınız mı, yapmayı düşünüyor musunuz ve aldığınız kit güçlü bobinleri destekliyor mu acaba ?
Selamlar
Sağolasın Cem abi, yakıtı nasıl düşürürüm diye düşünmekten arada böyle sorular çıkabiliyor
Selamlar
h.e.s' Alıntı:cem bey benim seri 3 üzerinde defender motor var dağıtıcıda 45D4 lukas neyse sizlerden cevap aldığım için çok teşekkürler.Bobinin + ucuna kırmızı kablo _ ucada siyah kablo bağladım vede marşa bastım inanmıyıcaksınız ama çalıştı yanlız biraz avans ile oynadım.Daha evvel okuduğum yazılardaki fiyata deyil .Aparatın kendi ve posta masrafı ile 45 TL gibi bir fiyata maal oldu.Lantın çekişinde artış oldu fakat şu an ne yakıyor derseniz bilemiyorum.Karbiratör ve lpg yi ayarlatıp ,öyle bakıcam.Parçayı aldığım yer http://www.mm-4x4.com .
Abi merhabalar ben de ucuza elektronik kitleri çok araştırdım yabancı forumlarda britpartın elektronik ürünlerini almayın dediklerinden uygun fiyatlı olan britparttan vazgeçmiştim, sonra Simonbc idi sanırım, onun kitini gördüm, onun hakkında yorum bulamadığımdan ertelemiştim, şu an transistörlü ateşleme yaptım ama daha soğutucusunu takıp montajını yapma fırsatım olmadı, Sizin aldığınız kiti de o sitede bulamadım hem defenderın hem de serieslerin motor- elektrik bölümlerine baktım. Bir de elektronik ateşlemeden verim alabilmek için bobini de büyütün diyorlar, siz bu konuda bir uygulama yaptınız mı, yapmayı düşünüyor musunuz ve aldığınız kit güçlü bobinleri destekliyor mu acaba ?
Selamlar
CEM50' Alıntı:Özgür yaglı filtre iç direnç'ini artırmak için yag seviyesinin yüksek olması veya hava akım yollarının kısmi olarak kapatılmış olması gerek her ikiside bogulmaya yönelik bir çalışma saglayacagı için yakıtı arttırır(benzin'de ;D),
Şehir içi /çok tozlu olmayan arazide kagıt filtrenin ulaşılabilirligi ve fiyatı düşünüldügünde yaglı filtrenin çokta kullanım mantıgı kalmadı artık.
Sağolasın Cem abi, yakıtı nasıl düşürürüm diye düşünmekten arada böyle sorular çıkabiliyor
Selamlar