Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,807
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

simurg2' Alıntı:
Ahmet bey cadır olayını başından beri takip ediyorum bilgi tecrübe nerde yaptırdığınız konusunda gezenbilirde en az benim bildiğim buişi yaptırmak yada yapmak isteyen 10 kişi var

serkan bey kendi atölyemde uğraşıyorum salı çarşamba atarım resimleri..

Etiketler

Arkadaşlar taze haber hani mardınde ihaleye çıkan araçlar vardıya pek çoğu malum ankaralı meşhur resmi araç toplayıcı arkadaş tarafından hemde dudk uçuklatan fiyattan 17-18-19 gibi rakkamlara alınmış hoşuma gitmedi desem yalan olurdu arkadaş kimseye araç aldırmamış eski dost camıyadan arkadaşlarına bile birtek araç bırakmamış hırsın böylesi 18-19 benzinli modeli ne olursa olsun kendisi heralde 25-30 aşagı satmıyacak benim 3b dizel rahat 20 eder ozaman bekleyim ilanlarını takıp etmek lazım haberiniz ola

arkadaşlar bir sorum daha olacak umarım başınızı agartım ama bj 75 aracıma önlere takılan hub yada kilit 500 tl istiyorlar sizce nasıl bana yüksek geldi aracın ön tekerlerinde oluyor hanı ceviriyorsunuz aracın 4x2 yada 4x4 yapıyor saft dönüyor ama defransıyele hareker vermiyor bu hub takınca araç 4x4 de geçmıyor çok kötü bir tarif oldu herhalde kusura bakmayın

çaglar bey pek çoğunu yanasıp almış arkadaşı isimolarak tanımadığım için birşey söyliyemiyecem

simurg2' Alıntı:
arkadaşlar bir sorum daha olacak umarım başınızı agartım ama bj 75 aracıma önlere takılan hub yada kilit 500 tl istiyorlar sizce nasıl bana yüksek geldi aracın ön tekerlerinde oluyor hanı ceviriyorsunuz aracın 4x2 yada 4x4 yapıyor saft dönüyor ama defransıyele hareker vermiyor bu hub takınca araç 4x4 de geçmıyor çok kötü bir tarif oldu herhalde kusura bakmayın

Fiyat normal, bende FJ40 için sıfırını 450 ye almıştım. Talihsiz bir şekilde takacağım günden bir gün önce kaybettim.

simurg2' Alıntı:

Hub ya da poyra kilitlerinde orj. "AISIN" marka olmasına
dikkat edin, orj.i 1.500 TL. gibi diye biliyorum, baktığınız
çıkmamı? yoksa sıfırımı???

Selamlar

marka olarak bilemıyorum ama söyleyen sıfır ambalajında dedi bende fiyat ve marka konusunda bilgim olmadığı için bakarız değip geçiştırdım işin açıkcası

erkan bey AISIN sıfırnı 500 e vermezler,diye düşünüyorum..diğer markalarda warn ve superwinch..

genelde çıkmasına 500 derler.

ozaman arkadaşı tekrar arayıp markası öğrenmek lazım yada ileri bir tarıhe ertelemek kalıyor şimdi o hub olmayınca araç sürekli 4x4 mu yoksa araziye takıncamı 4x4 oluyor bunu öğrene bilirmiyim acaba zahmet olmazsa cevabınız için teşekkürler

hub ön aksları boşa çıkaran veya bağlayan elemandır.

şöyle daha kolay anlatılır sanırım..hublar açık (free) pozisyonda iken siz aracı içerden 4H VEYA 4L yaptığınızda önler çalışmaz.inip lock yaparsanız 4h ve 4l çalışır.
4h veya 4l ye ihtiyacınız olmadığı durumlarda önü kilitlememeniz %5-10 arası yakıt tasarrufu sağlar.görevleri ön aksları boşa çıkarıp,kitlemesidir.(diferansiyel kilidi değildir )

aracınızda olduğunda 4H Veya 4L yaptığınız her seferde inip elle kitlemeniz gerek.kitli pozisyondada sürekli kullanabilirsiniz.buda hub takılmamış halidir.yani şu andada aracınız sürekli 4x4 değil.

PremHub2.jpg

locking_hub_500.jpg

superwinchhub.jpg

Benim bildiğim kalite sıralamada şöyle

1) Aisin
2) Warn
3) Supervinc

Bir de ucuz Tayvan malları var ama içlerindeki yüzüker çok kolay krılabiliyormuş. Arazide kırılırsa araç iki çeker kalır, o nedenle pek tavsiye etmiyorlar.

Ben bir şeyi merak ediyorum.

80 kasaların bazılarında tek bazılarında çift far var.
Ben bunu makyajlı yıllar, makyajsız yıllar farkı sanıyordum.
Ama 91 modelde de tek farlı olanlar var.
Sonra acaba GX VX farkımı dedim ama lüks olanlardada hem tek hem çift farlı modeller var.
Nedir bu farların sırrı?

Örnek olarak ikisindende birer foto ekliyorum.

[attachment=1]

[attachment=2]

toyota.jpg

16507804udp.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR