Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,809
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

çadırn açık ölçüleri 200cmx 125,çadırın kapalı hali ölçüsü 100cmx 125 cm şimdi başlayalım bu çadırın kapalı hali ,arkadan girişli olarak en kulanışlısıda bu [attachment=1]

buda [attachment=2] çadırın roof rack olmadan ilk montajlı hali 2 ad yan bar ile tutturulmuştur fakat kullanım olarak yandan giriş yapmak çok mantıklı değil arka kapılar kullanıldığında sıkıntılı oluyor

çadırın roof rack ile montalı son hali bu arkadan girişli olarak kullanımı çok kolay [attachment=3] esnememesi için bir bar daha monte ettik şu an 2 yetişkin içindeyken bile esneme yok
çadırın açık hali arkadan [attachment=4]

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 001.jpg

araç üstü çadır 2.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 002.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 026.jpg

Etiketler

ersun beyin ve diğer arkadaşların bahsettiğimanzemeleri araştırıyorum bildğiniz gibi deneme olduğundan olayı bigercekleştireyim gerisine bakacağım ilgi ve yorumlarınız beni mutlu ediyor her türlü fikrinize açığım teşekkürler...

dediğim gibi çadır ölçülerini yukarıda yazmıştım katlanır halde toplam kalınlığı yataklar dahi 16 cm[attachment=1]
içindeki sünger yatakları ben yaptırdım altlarında 2 parça olarak ayrı ayrı ,altlarında 1 cm lik izalasyon var sert ama kıvrılabilen bir köpük,soğuk havalar için ,onun üzerinde sünger var 7 cm lik ve su geçirmez yıkanabilen ve sökülüp takılabilen bir koruyucu kılf [attachment=2]
bu roof rack üzerine açıldığında binen kısım yaklaşık 10 cm biniyor [attachment=3]
içeriden bir görünüş [attachment=4]
merdiven kısmının açılan kısma bağlantısı ahmet abi senin için fikir olsun tutturulma şekli

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 014.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 015.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 016.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 017.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 021.jpg

buda çadır kumaşının alt tarafa tutrulma şekli [attachment=1]
ahmet abi dikkat edersen bu fotorafa açılır kapanır kısımda ( menteşenin olduğu kısımda dikiş yok ,sadece cırt bant var esneklik açısından [attachment=2]
bu fotoda gözüken siyah büyük başlı plastik çivilerde çadırın kapalı kısmında alta montajlı sabit ,kapalı halde duruken koruyucu kılıfın lastiklerini tutturmak için [attachment=3][attachment=4]
benden bu kadar bu işe gönül vermiş dostalara yardımcı olur bu açıklamalar umarım ,her şeyin yapıldığı güzel ülkemde neden bir ton para ödeyeyip yurt dışından alalılm sadece biraz uğraşacağız o kadar

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 020.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 016.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 024.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 025.jpg

Yahu bu ekip nerdeymiş,yıllardır tavan çadırı diye tırmalıyoruz ;D devam devam.Bu arada 4 tane çadır,branda,tente işi yapan yerle konuştum artık eskisi gibi dandik kumaşlar yokmuş,çoğu hafif ve su geçirmezmiş yani rahat olun. 8)

Bu işi gezenbilirciler çözmüş hocam çadırcıların vay haline

tugsan75' Alıntı:
Yahu bu ekip nerdeymiş,yıllardır tavan çadırı diye tırmalıyoruz ;D devam devam.Bu arada 4 tane çadır,branda,tente işi yapan yerle konuştum artık eskisi gibi dandik kumaşlar yokmuş,çoğu hafif ve su geçirmezmiş yani rahat olun. 8)

son bir iki yılımdada ben tırmaladım ,bunlarda onun acısı galiba ,ama dediğim gibi tuğsancım kumaş konusunda her türlü fikre açığız
( fiyat,rank ,en boy,özellikle su geçirmelik kısmı çok önemli)

çadır konusunda arkadaşlar üzernin kumaşı dikiliyor salı günü sanırım resim lerini atarım ...

Ahmet bey muhafaza çok guzel benım aracın altı mat sıyah mat sıyah ıstıyorum yanlız bir ıkı gun musade ıstıyorum kucuk bır degısıklık yapalım dıcem.
sehır dısındaydım cadır konusunda kopmuş gıtmıssınız.
kumaş konusunda askerı alanda kullanılan nano teknolojisi dedıklerı bır kumaş var. cok hafıf ınce su gecırmıyor. yenı kamuşlaj esbıselerı ondan onu bulabılırsek cok güzel olur. ormanda rengıde sırıtmaz.

RedlinE' Alıntı:
Ahmet bey muhafaza çok guzel benım aracın altı mat sıyah mat sıyah ıstıyorum yanlız bir ıkı gun musade ıstıyorum kucuk bır degısıklık yapalım dıcem.
sehır dısındaydım cadır konusunda kopmuş gıtmıssınız.
kumaş konusunda askerı alanda kullanılan nano teknolojisi dedıklerı bır kumaş var. cok hafıf ınce su gecırmıyor. yenı kamuşlaj esbıselerı ondan onu bulabılırsek cok güzel olur. ormanda rengıde sırıtmaz.

mücahit bey tamam siz nasıl isterseniz sorun değil çadır konusunda fikirlerinize herzaman açık olduğumu daha öncede yazmıştım haklısın bugün hep çadırın kumaşı ileilgili koşturdum durdum çok güzel bir fikir hiç aklımada gelmedi tebrik ederim ama artık verdim şiparisi daha sonrakileriçin bunu değerlendircem...

Ahmet bey cadır olayını başından beri takip ediyorum bilgi tecrübe nerde yaptırdığınız konusunda gezenbilirde en az benim bildiğim buişi yaptırmak yada yapmak isteyen 10 kişi var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR