Land Cruiser vx100 LPG Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,079
Ynt: Land Cruiser vx100 LPG Kiti

Ben aracı almadan çok araştırdım.
Bir arkadaş bu siteyi incelememi önerdi ve herşey değişti. :smiley:
Özelllikle Tuğsan Beyin yorumları beni çok etkiledi.
CRV felan derken LC sahibi oluverdim.
Şuan çok memnunum.

Film konusunda ise yanılmıyorsam 450 TL verdim. Yan ve arka camlara.

Çorum'da yaşıyorum.

Etiketler

ben de oyle dusunuyorum sitedeki herkes ve sanırım LC bolumu biraz daha fazla paylasimci ve destekleri muhtesem. ben de hayli bilgi aldim su an icin lpg kiti taktirma asamasindayim ikincil olarak ceki demiri ve cam filmi dusunuyorum benim arac 2001 model sizinki kac model gerci sanırım bir ara yollamistiniz degil mi ozelliklerini?

pandipieri' Alıntı:
gule gule kullanın insallah kazasız belasız ve umarim birgun bir gezide karsilasir yuzyuze tanizma imkanı da buluruz...

Teşekkür ederim. Sizin aracınızda hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Bende çok arzu ediyorum tanışmayı.
Bölge olarak biraz uzağız ama belli olmaz, sizin ve ya bizim yolumuz düşer belki :smiley:

noter satışı yapıldıktan sonra en geç 1 ay içinde trafikten ruhsatın çıkması gerekiyor,
ruhsat için başvurulduğunda sanıyorum aynı gün yada bir sonraki gün ruhsatınız çıkıyor,
bu durumda noter satışından sonra lpg, çeki demiri, vinç montajı için 1 aya yakın zamanınız oluyor,
eğer bunları bu süre içinde yaptırabilirseniz, ruhsat sizin üzerine geçerken ilaveleride işletip bir daha ruhsat işiyle uğraşmazsınız,

lpg için tüm işlemleri zaten montajı yapan firma yapıyor yada yönlendiriyor,

vinç, çeki demiri gibi aparatların yukarıda da bahsedildiği gibi kesinlikle CE belgesi ve faturası olması gerekiyor,
vinç ve çeki demirinin montajını yaptırdıktan sonra bu işler ile uğraşan bir makina mühendisi bulup proje çizdirmeniz gerekiyor,
proje çizecek kişiyi makina mühendisleri odasından yada tarafik muamelecilerinden öğrenebilirisniz.
(montaj öncesi projeyi çizecek kişiye aracınızı gösterirseniz size montaj konusunda yararlı bilgiler aktarabilir, örneğin vinç tampondan öne doğru taşmasın, vs.)
proje çizildikten sonra projeyi çizen mak. müh ile birlikte araç TSE ye gidiyor ve burada proje onaylanıyor,
bu işlemden sonra aracı muayene için TUV e götürüyorsunuz, (proje onaylandığı için TUV de yeni ilavelerle ilgili bir sorun yaşamazsınız, onlar sadece projeye uygunluğu kontrol ederler)
sonrasında da ruhsat için trafiğe müracat ettinizmi işiniz bitmiş oluyor.

ruhsat çıkarma işi satıştan sonra 1 ayı aşarsa ne olur!,
bir miktar gecikme cezası ödeyerek yine ruhsatınız çıkar, emin değilim ama belki tarafikte yakalanırsanız aracınız bağlanır,

kolay gelsin, selamlar.

pandipieri' Alıntı:
cihancim memduh ustadan bir fiyat alacaktin benim icin zahmet olmazsa ptesi alabilir misin?

ok notlarımın arsında pzrtesi ilk işim bu, sabahtan yazarım bu arada izmirde prins marka bir lpg kiti vardı bakabildinmi ,sahibinden comda bir araştır çok hesaplıydı 1000 euro ,eğer bulabilisen burada taktırabiliriz istersen

Cok tesekkurler Cihancim dusunecegim biraz cunku fiyat bayaa yuksek, izmirdekine baktim onlari takmislar biryerlere, yusuf usta kendi markasini takıyor soylemistim, simdilik ikisi arainda kaldim ankara memduh usta mı istanbul yusuf usta mı? fiyat olarak yusuf usta hayli uygun aslinda, ankara biraz pahali kaldi :-\

yusuf usta'nın gezenbilir indirimi ile birlikte, 2650 TL + 150TL(sac depo koruyucu) 2800 TL toplamda. Diger masraflar ne kadar tutuyor bilmiyoum ama muh odasi sizdirmazlik onayı falan yani...

diğer masraflar her iki kittede değişmez , ama çok iyi düşün ve karar ver lpg kitlerinin beyinlerinin araç ile tam uyuşması lazım ,yoksa devamlı arıza lambası yak söndür zor işler

haklisin zor isler gercekten. karar asamasinda kalmak hayli zor gercekten... istanbuldaki arkadaslarda yusuf ustaya bırak kendini rahat edersin diyorlar, gerci arada bu kadar fiyat farkı olmasaydi ankarada halletmek daha kolaydı benim icin ama hani biri 2800 digeri 4200 hayli buyuk fark...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR