Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,480
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

muco emeklerine değmişhakkaten çok güzelolmuş yapan arkadaşavesana teşekkür ederim,

Etiketler

Mücahit emeğine ,aklına sağlık . Herşey detaylarda gizilidir bu organizasyonu düşünmek bile bir detaydır. Öyle olmasaydı toptancıdan alırdık aynı renk mont , polar ,şapka giyerdik iş biterdi . Olaya ruh katan önce tasarlamak sonra uygulamak.
Teşekkür ederim.

warmaster' Alıntı:
Paşam diyetteyim ben 23 kilo verdim içkide yasak bana zaten öyle içki deliside değilim ayrıca kampta görüceksin bana yemekte yasak şu sıralar 59 kilo fazlam vardı şuan 23 kilo dayım bozmaya niyetim yok.

O iş yaş Erkut,TYT kampına gelicen yemiyicen,içmiyicen peh :D
Tabi bu ,işin şaka kısmı haa,sen diyetine felan bak kardeşim ;) Maksat birlikte olmak gülmek eğlenmek :D

Beyler arka yazi 22 cm oluyor. Daha buyuk olursa sargi seklinde olmuyormuş. Olmasi için çin iynesi gerekiyormuş. Oda iyi degilmiş her neyse dedigim diger ayrintilar ayni yanliz rutbe için yer yaptirmadim. O polara has olur artik. onumuzdeki hafta ortasi biter diyor işlem devam.

fissek' Alıntı:
Ya evet,cem de son kampta ben alkol almıyorum demişti. ;D ;D

Cihan'ın meşhurrrrrrrr yeşil suyundan daha tadmamışlar var aramızda ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bu arada o sizin guzelliginiz beyler destek verdiginiz yanliz birakmadiginiz icin cok sagolun Allahin izniyle sorunsuz bitiririz insaalah

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69524.new#new

buluşma başligimiz abiler mart 5-6 bursa

Arkadaşlar mont için uretici arkadaşimiza 2500 tl eft yapilmiştir.
toplam borç 6080 kalan borç 3580 tl dir.

Selamlar herkese

Recep abim mont kıyafet ölçüsü konusunda tek tesellim Allah tan kışlık kıyafet olmaları bol olması sorun olmaz herhalde :D

içki konusunda severim içerim normalde ama işte şuan imkansız içim gitse de doktorum çok iyi bir doktor onu üzmek emeklerimizi boşa çıkartmak istemem :D Dostluğumuz daim soframız boldur günü gelir hepberaber içeriz. :smiley:

Ne sen cihan abiye hayir dicen ha unut onu bir beni pas geçiyor oda çok sorti yapti ama bakti yemicek vaz geçti. Abicim hayatta hayir diyemezsin en azindan yeşili tattirir sana

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR