Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,465

Etiketler
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

wolkhan' Alıntı:
tam da onu diyecektim.... :D :D...

LR cilere benzemezler LR ciler bulduklarıyla yetinmeye alışmıştır detaylara çok takmazlar arabaları gibi :D
Toyotacılar herşey kusursuz olsun isteyen adamlardır ondan toyota alırlar bulabildikleri en kusruszu araba diye :D ama onunda hergün bir yeriyle uğraşırlar o bile kesmez :D

Arkadaşlar montlar geldi.
bugun acil geri donmemiz lazim.
Resimleri koyacagim.
arkadaki yaziyi daha buyuk yaptiriyorum.
onun haricinde gogusteki yazinin karşi tarafinada bir cirt diktirip gous etiketini oraya koyuyoruz.
başka oynama yok okeymidir.

birde bena gelen mont M benim uzerimdeki mont xl kaliplar o kadar farkli ben adama biraktim o bana bunu gonderdi sonra buyuk kucuk demeyin.

PIC6EE.tmp.jpg

PIC6F1.tmp.jpg

PIC6F3.tmp.jpg

PIC6F5.tmp.jpg

PIC6F7.tmp.jpg

Mont güzel duruyor elinize emeğinize sağlık,mont olsun polar olsun toyota yazısı yok
mont,un arka kısmındaki land cruıser yazısı üzerine toyota yazısı veya amblemi yapılabilirmi
fikir olarak önerim budur,saygılar

Müco emeğine sağlık güzel iş.

Öneri dersen: arkadaki yazı evet epey bi büyümeli birde öne koyu görünümlü bölgeye kırmızı bir toyota amblemi hoş olur göğüste sağda yada solda birde sol omuzdaki cırt yeri 2 cm yukarı alınırsa tadından yenmez cırt olduğu için dirseğe yakın her yere değip kalkacak emin ol.daha omuza çıkmalı.

toyota ablemi yok beyler baştanda konuşmuştuk. Mont land cruiser montu

cirt konusunda ok yukari aldiralim.

RedlinE' Alıntı:
birde bena gelen mont M benim uzerimdeki mont xl kaliplar o kadar farkli ben adama biraktim o bana bunu gonderdi sonra buyuk kucuk demeyin.

bu kadar oynama varmı ya ben xl söyledim onun kalıbı ne olacak? nasıl ayarlayacağız bu sıze işini?

Beyler listeyi arkadaş aldi. o belirlicek kime ne gonderecegini dicek laf yok artik bana gonderidgi tam oldu.
koldaki çirt yukari aldirdim 9 cm den başliyodu 5 cm den başlicak
arka yazi 16 cm 25 cm cikardim. 30 dedim yigilir dedi. yapabilecegin en buyugu dedim. 25+ da biraktik.
ondeki cirt yok farkiydaysaniz onuda sag tarafa siyah kisma içlicek.
ki sivilde giyerken goze batmasin diye

montlarin 40 tanesi kesildi. geriside kesilip işlemeye girecek. 2 saate donup okeylicem.
aklinizda birşey varsa yazin yoksa bitti gitti beyler.

Müco emeklerin için teşekkürler.....senin belirlediğin detaylar haricinde olmuştur ...Merakla bekliyoruz .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR