Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,465
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
arkadaslar ne yazdigi okadarda onemli degil herkeste ayni mont olmasi cok daha guzel, muco aynen devam

Aynen abi, önemli olan birlik olmazk, birlikte kamplarda bunları giymek , Müco zaten kıl adamdır içine sinmeyen işi yaptırmaz :smiley:

Etiketler

Teşki nerdeee soyle 10 gunluk kisa bir egitim

Hepimiz nefes acardik. yanliz bizim ekibi egitimde dusunemiyorum. Hababam sinifi askerde gibi birşey olurdu heralde

rakı tekila marihuana ıslak sarma kolombiyalı küba lı teroristler gibi olurduk herhal :D safirler de cabası :D

yok yanliş içki silah ikilemesi ya o ya o
toyota ekibi içer ama araça çikmaz.

sen abicim bizim safir kamplarimiza gelirsin ama ordada içki yasak ;)

Paşam diyetteyim ben 23 kilo verdim içkide yasak bana zaten öyle içki deliside değilim ayrıca kampta görüceksin bana yemekte yasak şu sıralar 59 kilo fazlam vardı şuan 23 kilo dayım bozmaya niyetim yok.

warmaster' Alıntı:
Paşam diyetteyim ben 23 kilo verdim içkide yasak bana zaten öyle içki deliside değilim ayrıca kampta görüceksin bana yemekte yasak şu sıralar 59 kilo fazlam vardı şuan 23 kilo dayım bozmaya niyetim yok.
Erkutcum,montun bedenini yeni kilona göre verdin demi? :D

selam,
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
Renkdaş olmanında keyfi başka

" Gönül ne kahve ister ne kahvehane
Gönül muhabbet ister kahve bahane "

Evet ya adami ne hale soktu. en son iki kişi kolundan cadira goturuyolardi oda bagiriyodu ikiyiyirmi boşultu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR