Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,480
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

cihanülker' Alıntı:
ne yani illa YEŞİLMİ diyorsunuz anlamadım :D, sonra kampta toplarız milleti sağdan soldan :D

Yok kardeşim,yeşil meşil ağır gelir. ;D
Kutsal üçlemeye devaammmmm ;D ;D

Etiketler

Cihan ben de o yeşil 'in dedesi var . ama rengi şeffaf .... ben uyku tulumu almıyorum, webasto yu da açmayacağım :smiley: Erkan değişiklik yap kutsal üçlemeyi bırak, bana yanaş ;D ;D ;D ;D

Ne harikalarla iştigal edicez anlaşıldı kamplarda :D Yeşiller, holy trio, şeffaf ohhh şu diyet birgün biter elbet :D

Iykk ölmüş kurumuş balık kokulu çay abi doktor yüzünden hergün 7 bardak içtim 2 ay bu hafta yok artık keselim dedi. rahat ettik günde 15 fincan çay içiyorum diyet kapsamında :D

warmaster' Alıntı:
Iykk ölmüş kurumuş balık kokulu çay abi doktor yüzünden hergün 7 bardak içtim 2 ay bu hafta yok artık keselim dedi. rahat ettik günde 15 fincan çay içiyorum diyet kapsamında :D
sana kalitesiz cay vermisler,ben getireyim de sen icme,cinden kendim getirdim ;)

lipton doğadan vs hepsini denedim nefret ettim sonunda bende çaylarımla gelicem zaten abi :Dha birde meyvelerim :D mecburiyetlerim :D

moger' Alıntı:
Cihan ben de o yeşil 'in dedesi var . ama rengi şeffaf .... ben uyku tulumu almıyorum, webasto yu da açmayacağım :smiley: Erkan değişiklik yap kutsal üçlemeyi bırak, bana yanaş ;D ;D ;D ;D

Bana oda uyar,değişiklik iyidir ;D

bu sefer kampda mıhlama pişince kameraya çekicem masaya konduğu anı geçen sefer herkes bir daldı 5 saniyede bitti ;D ;D ;D

altay41' Alıntı:
simdi ben trabzondan mihlama peyniri getireyim de ,sabah erkan pisirsin sen de yeme :D :D :D

Ya baba ciddimisin sen yaa,hobaa ;D
baba biliyosun tereyağıda olmazsa olmaz ;D
Yukarda köylerde çok güzel tereyı olur,ama kahvaltılık değil yemeklik olandan al,biraz tuzlu olur ;D
O mıhlama yenmez,yanında yatılır ;D

Tempus' Alıntı:
bu sefer kampda mıhlama pişince kameraya çekicem masaya konduğu anı geçen sefer herkes bir daldı 5 saniyede bitti ;D ;D ;D
ilk dalanı çek ama kaçırma ortaya çıksın gerçekler ;D

Tempus' Alıntı:

Dur bakyım yaa,büyükçe bi mıhlama için uygun tavamsı-tenceremsi-tepsimsi bişey bulursam alıyım :D
Doru söylüyosun pirhana gibi oluyoruz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR