Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,375

Etiketler

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

Alt ust yok beyler aman sakasini bile yapmayin sitemler bana geliyor ilk 10 da o yuzden yok ama model numarasini denk getiren arkadaslar birsey yapsin barii :smiley:

En iyisi ben tüm numaraları resimleyeyimde...kim tekila getircek kim çerez getirecek belli olsun... ;D..

işin aslı ben numaraları yanlış varmı okeyleyelim diye koydum...yani land cruiser sahipleri kendi numaralarını diğer model sahipleri de kendi numaralarını kontrol etsinler...eğer yanlış varsa şimdi den düzeltelim...tabii ki kalabalığa yol açmamak içinde mümkünse yanlış olan kişiler belirtsinler...ismi ve numarası doğru olan arkadaşların bişey yazmasına gerek yok...

selamlar...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Fotoğraf0212.jpg

Fotoğraf0213.jpg

Fotoğraf0214.jpg

Fotoğraf0215.jpg

tamam o zaman model numaraları ve memleket numaralarını denk getirenlerden kampda haraç belkiyoruz bişeyler kutlama baaaabında ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
tamam o zaman model numaraları ve memleket numaralarını denk getirenlerden kampda haraç belkiyoruz bişeyler kutlama baaaabında ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D tabi tabi memleket te olmalı, o da önemli ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zaten bizde içki içicez rüşvet olarak çivi çiviyi söker ;D ;D ;D

polar ceketlerimiz çıktı fakat bu hafta oğlanın ameliyatı nedeniyle şapkaların isimleri işlenemedi..bikaç günlük gecikme olacak gibi...neyseki montlarda hazır değil...olabildiğince çabuk bitirip yollamaya çalışacağım...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Fotoğraf0216.jpg

Fotoğraf0217.jpg

Fotoğraf0218.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR