Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,367

Etiketler
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

Mustafad' Alıntı:
Volkan eline sağlık, benimkileri göndermene gerek yok, önümüzdeki hafta o tarafta işim var, sana uğrar alırırım. Selamlar.

tabii mustafa abi...gel bi çay ikram edeyim ....hem dükkana gelenlere ayrı promosyon da var...yeni logolar armalar falan filan... ;D ;D...

valla kampı martın 2. haftası yapsak süper olur, ben bu ay evden çıkamam. teyakkuz vaziyetteyim.

bu arada yapılan işlerden resimleri de koyalım..hareket gelsin topiğe.... ;)...
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Fotoğraf0206.jpg

Fotoğraf0207.jpg

Fotoğraf0209.jpg

Volkan Bey,
benimki 100 numara, tek 3 rakamlı benim, acaba problem oldu mu. Var mı resmi?

kamplarda 3 rakamlı olandan artık ağalık bekleriz yemekler içkiler filan karşılar herkesin üstü oldun ;D

Kampda bir sürü abilerimiz var, benim ağalık yapmam yakışık almaz Kürşadcım, ayıp olur. ;D ;D

Tempus' Alıntı:
kamplarda 3 rakamlı olandan artık ağalık bekleriz yemekler içkiler filan karşılar herkesin üstü oldun ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR