Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Can PEKPAK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,486
Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Merte benim lastikleri verelim bana 15 jant için alalım :D

Etiketler

bizim olağan geyik sitemize gelsenize...

mertozzy' Alıntı:
erkanımm...
sen onu bırakta... nolucak benim bu lastikler???

Mert hayatım,senin iş kolay ;) biraz ölçüp biçicez,birde senin oranlar Kürşat la aynımı,yada senin oranlar ne ::smiley:

E hadi bizim kahvede buluşalım :smiley:

mert hocam 40 geçtin ya aforoz etcekler seni

konu güzel ortam güzel daha ne olsun ya:smiley: ama bende bu aralar toyota ya gönül vermeye başladım. lr v8 düşünüyordum bi arkadaş içi geniş sen dar yerdesin falan dedi gerçi binme fırsatım hiç olmadı ama toyota der gibiyim artık ama bu başlık altında bir abimizin dedigi gibi bişeyde var çamurun yakıştıgı araç,jip gibi jip ama diger bişeyde var ki toyota da sorunsuz. ne kadar da olsa araziden sorunsuz dönmeyi herkes ister dimi? hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Tempus' Alıntı:
Sen TYT ları sürekli sarhoşken gördüğünden iyi sanıyorsun, o yuzden sürekli içiriyorlar her buluşmada. Ayıkken gör birde fikrin değişicek ;D ;D ;D

................ :D :D ;) :D ;D

selamlar

Alıntı sahibi: Tempus, Tarihi: 23 Mart 2010, 13:16:44
Sen TYT ları sürekli sarhoşken gördüğünden iyi sanıyorsun, o yuzden sürekli içiriyorlar her buluşmada. Ayıkken gör birde fikrin değişicek

diyecek başka söz bulamıyorum abi bu geceye damganı vurdun cihan abi karsda banada aynı tuzağı kurmaya çalıştı ama ne yazıkki zerhoş edemedi beni ;D ;D ;D onun için hala aşığım DEFENDIRIMMMAAA ;D ;D ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
Alıntı sahibi: Tempus, Tarihi: 23 Mart 2010, 13:16:44
Sen TYT ları sürekli sarhoşken gördüğünden iyi sanıyorsun, o yuzden sürekli içiriyorlar her buluşmada. Ayıkken gör birde fikrin değişicek

diyecek başka söz bulamıyorum abi bu geceye damganı vurdun cihan abi karsda banada aynı tuzağı kurmaya çalıştı ama ne yazıkki zerhoş edemedi beni ;D ;D ;D onun için hala aşığım DEFENDIRIMMMAAA ;D ;D ;D ;D ;D

Tarık merhaba aşk güzel şey vallaa... :-[ ,,,, Hele eski aşklar hiç unutulmaz sürekli akla gelir güzzel anılar bazen özlemle bazen acıyla ;) :smiley: :D ;D

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
Tarık merhaba aşk güzel şey vallaa... :-[ ,,,, Hele eski aşklar hiç unutulmaz sürekli akla gelir güzzel anılar bazen özlemle bazen acıyla ;) :smiley: :D ;D

selamlar
valla abi onu bunu bilmem benim DEFENDER aşkım ne olursa olsun bitmezzzz onla arama hiç kimse giremezki özlem duyayım acı konusuna gelince gülü seven dikenine katlanır :D :D :D

En güzeli suzuki ikisinede uğramıyorum ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri