mertozzy' Alıntı:erkanımm...
sen onu bırakta... nolucak benim bu lastikler???
Tempus' Alıntı:Sen TYT ları sürekli sarhoşken gördüğünden iyi sanıyorsun, o yuzden sürekli içiriyorlar her buluşmada. Ayıkken gör birde fikrin değişicek ;D ;D ;D
ata036' Alıntı:Alıntı sahibi: Tempus, Tarihi: 23 Mart 2010, 13:16:44
Sen TYT ları sürekli sarhoşken gördüğünden iyi sanıyorsun, o yuzden sürekli içiriyorlar her buluşmada. Ayıkken gör birde fikrin değişicek
diyecek başka söz bulamıyorum abi bu geceye damganı vurdun cihan abi karsda banada aynı tuzağı kurmaya çalıştı ama ne yazıkki zerhoş edemedi beni ;D ;D ;D onun için hala aşığım DEFENDIRIMMMAAA ;D ;D ;D ;D ;D
valla abi onu bunu bilmem benim DEFENDER aşkım ne olursa olsun bitmezzzz onla arama hiç kimse giremezki özlem duyayım acı konusuna gelince gülü seven dikenine katlanırgokhanlro' Alıntı:Tarık merhaba aşk güzel şey vallaa... :-[ ,,,, Hele eski aşklar hiç unutulmaz sürekli akla gelir güzzel anılar bazen özlemle bazen acıyla ;D
selamlar
kimi kızdıracağız biz şimdi ;D ;D ;DTempus' Alıntı:En güzeli suzuki ikisinede uğramıyorum ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:kimi kızdıracağız biz şimdi ;D ;D ;D
var var ;D ;D ;DTempus' Alıntı:ağır vasıtasınız siz konumu yok mevzumu yok ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:var var ;D ;D ;D
Kırıldı kırıldı ;D ;D ;DTempus' Alıntı:piminiz kırılır sizin piminiz ;D ;D ;D