Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Can PEKPAK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,481
Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

ata036' Alıntı:
valla abi onu bunu bilmem benim DEFENDER aşkım ne olursa olsun bitmezzzz onla arama hiç kimse giremezki özlem duyayım acı konusuna gelince gülü seven dikenine katlanır :D :D :D

Tarık kardeşim,,,

yanlış anladın sen .. ben bu aşkı yoğun yaşamış biri olarak biliyorum aranızdaki bağı demek istiyorum.... ;)

selamlar

Etiketler

gokhanlro' Alıntı:
Tarık kardeşim,,,

yanlış anladın sen .. ben bu aşkı yoğun yaşamış biri olarak biliyorum aranızdaki bağı demek istiyorum.... ;)

selamlar

;D ;D ;D ;D

Gökhan abi avatar resminiz çok güzelmiş ;D ;D ;D tyt değilmi işte tekerine ................ ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Gökhan abi avatar resminiz çok güzelmiş ;D ;D ;D tyt değilmi işte tekerine ................ ;D ;D ;D ;D

Yunus yapma böyle şeyler ;D...kovduracan bizi ;D Araba benim arabanın rengine ufaklıkta benim oğlana benziyor diye koydum ..

selamlar

Ve Kursad dogru yolu buldu LEXUS. Seni tebrik ediyorum supersin. LR firması işi çözdü: motoru ford' tan (PUMA) ön arka aksamıda TOYOTA' dan alırsa oldu tamam bu iş sağlam bir Defender oluşturabilir bence...... SONIM diye bir telefon markası var.... Dunya'nın en sağlam telefonu diye çıktı piyasaya Bir de Land Rover serisi çıkarmış bizim LR ci abiler alıp bir sürü hava attılar. geçenlerde duydum tüm Land roverlar bozuk çıkmış;D ve toplatılmış geri dünya nın en sağlam telefonu bile Land Rover'a dayanamadı.

Bence LR tamircileri, Hurdacıları, parçacıları ve bir şekilde LR ye bulaşmış ve elden çıkarmaya çalışan insanlar bir araya gelsin Can'ı bi şekilde "ikna edip" sustursun. Yoksa işleri zor.... :smiley:

ben savunmak amaçlı demiyorum,ama gözlemim olarak, land çiler her aktivitenin içinde yer alıyorlar,land sayısı fazla
dolayısıyla problem çıkarma yüzdeside fazla oluyor
diğer markalar aynı aktivitelerde devamlı olsalar ve katılan sayılarıda çok olsa nasıl bir görüntü ortaya çıkar bilemiyorum tabiki ,

araçların markasını, kalitesini, sağlamlığını, off road becerisini bu seviyede tartışmak yerine markası modeli donanımı ne olursa olsun arazide ve kampda aynı ateşin başında aynı çamurun içinde benimle zaman geçiren dostlarım önemlidir. bugün dün suzukiye biniyordum, önceki gün land rover'a, şimdi toyota ya, belki yarın bir jeep e binerim. Arabalar geçer gider yenileri gelir, paylaşılan anılar, yaşanılan maceralar akılda kalır, ve kalıcı olan dostluklardır. Artık bu mevzular uzadıkça sıkılıyorum.

Tempus' Alıntı:
araçların markasını, kalitesini, sağlamlığını, off road becerisini bu seviyede tartışmak yerine markası modeli donanımı ne olursa olsun arazide ve kampda aynı ateşin başında aynı çamurun içinde benimle zaman geçiren dostlarım önemlidir. bugün dün suzukiye biniyordum, önceki gün land rover'a, şimdi toyota ya, belki yarın bir jeep e binerim. Arabalar geçer gider yenileri gelir, paylaşılan anılar, yaşanılan maceralar akılda kalır, ve kalıcı olan dostluklardır. Artık bu mevzular uzadıkça sıkılıyorum.

işte sözün bittiği yer
aynen katılıyorum
mühim olan bu işten hepbirlikte zevk almak,gerisi işin rengi,tonları

Tempus' Alıntı:

NOKTA :D :D :D

Tempus' Alıntı:

Sonuna kadar haklısın Kürşat .... Amma ateşin başında birbirimizede takılacak bir konu olması lazım. :D :D.. Bak ben artık TYT kullanıyorum ,memnunumda.... İlla Cihan a takılacazya(80 ve 100 çarpışması) bu sefer Lc100 "kuaför arabası" işi gündemde ;D :D ...

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
Sonuna kadar haklısın Kürşat .... Amma ateşin başında birbirimizede takılacak bir konu olması lazım. :D :D.. Bak ben artık TYT kullanıyorum ,memnunumda.... İlla Cihan a takılacazya(80 ve 100 çarpışması) bu sefer Lc100 "kuaför arabası" işi gündemde ;D :D ...

selamlar

offroad işnin olmazsa olmazlarından biride takılmalar tabiiki
son bahsi geçen takılmada bayağı ses getirir gibime geldi ;D ;D

Doğru benim hatun bununla kuaföre gidiyor, sonra ailecek binip sizin yanınıza, yani kampa da gelebiliyoruz.
Ne kadar güzel değil mi? ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri