Lada Niva Almalı mıyım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkan_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,975
Ynt: Lada Niva Almalı mıyım?

150 tl ye yapılıyosa eğer çok iyi. aslında niva direksiyonu hakkındada bi başlık açılsa iyi olur gibi.

Etiketler

150 ytl ye yapılmıyor abi birde işçilik var tabi siz tabiliyorsanız o ayrı :smiley: bencede çünkü bayağı bu konuda sorunu olan arkadaşlar var.

bu direksiyon konusunda bilirkişilerdende öneriler bekliyoruz. bu konuda en az maliyetle neler yapılabilir?

arabada bu tam keçiii
resim187nz2.jpg

faik bey araca ne istiyorsunuz durumu nedir bazı soran arkadaşalrımız oluyor

Merhaba,

Niva ile ilgili çeşitli sorulara verilen yanıtları okudum ve çok bilgilendim. Konuyu açan ve görüşlerini bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Anladığım, fayda-maliyet hesabı yapıldığında, nivalar iyi görünüyor...

Cavid Sezen

arkadaşlar niva diyorum başkada tanımıyorum ha birde disko 3 olursa o olur cunkı nivayı tek cekebilen arazı de o arac

arkadaşlar direksiyön konusunda cok degişik fiyatlar var piyasada rus malları ama reviziyönlu olarak geliyor 120 le 180 tl arasınad degişik fiyatlarla satılıyor rus orj 200 le 250 arası satılıyor piyasada ama SOLFT dedimiz yumuşak tipi direksiyön kutuları en son benim satım rakam 360 tl dı ama artık gelmiyor sıparış cıkardık ama yok deniliyor son durum bu
şimdi gelelim ne yapabilecemize mevcut kutumuza mudahale ederek biraz daha rahatlata biliriz direksiyönlarımızı cok iyi bir tornacıya kutunun icindeki sarı burcu cıkartırarak yerine ince dızme dedimiz bilye yerleşdirerek direksiyonunuzu biraz daha rahatlata biliyorsunuz artı butun rot başlarının arkalarına birer kucuk gresorluk yaparak arada bir gresleyerek bıraz daha rahatlatıyorsunuz birde z kol burcu dedimiz parcayıda cıkarıp rulmanlı sısteme cevirebilirsiniz ordanda biraz rahatlar bence bukadar yeterli olur. saygılar erco

İlk yardım için 110 la gelirim ama :smiley: Tabi disco 3 e bağlanır bağlanmaz

Evet bizin direksiyonda baya sert manevra zor yapılıyor Çelik motora sordum. 2700 ytl civarı maliyet var dediler hidrolik e cevirmek için. Sorunu çözenlerden yardım bekliyoruz. Soft satan yer varmı maliyet nedir.

ben ladadan cok memnunum dıger aracların yanında kısa sase olması bı avantaj saglıyor dıger arkadasların da dedıgı gıbı pek fazla surat yapmasada ben 140 gordum yınede sen bılırsın

Bizde asfalt tipi lastik var vitaranın ondan dolayı sorun yok. 140 görüyor. Arazide traktör lastikleri takıyoruz daha bir yerde kalmak nasip olmadı.
yasarergun' Alıntı:
lada niva ile 90'I geçmemek lazım hele hele üzerinde OK144'ler varsa, hava yağışlı ise 40 km geçilmemeli frene basarsanız fırıl fırıl dönersiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.