Transporter
Kamp III
Ynt: Lada Niva Almalı mıyım?
Tartışmasız Niva derim..
Tartışmasız Niva derim..
yakıtı hiçte çok değil benim araç şehir içi 205ykr yakıyor..yunus bager' Alıntı:Volkan bey lada almanızı tercih ederim ustası bol şehiriçinde ideal yakıtı biraz fazla (bana göre) ama . sorun cıkarmaz diye bişey yok her araç sorun cıkarabilir 0 km bile sorun cıkarabiliyor önemli olan aracı bakımlı kullanmak aracın neler yapabilecegini bilmek yapmak istediginiz off roat olsabile .
bende iki niva var biri 89 model diğeri 2005 89 modele devamlı römork takıyorum ve arazide yaklaşık 600 ile 1000 kg arası yük taşıyorum yaktığım yakıt 330 ile 350 arası... 2005 ile ise arazide 205 lira yakıyorum sıralı sistem gaz var..yunus bager' Alıntı:benim bildigim ladalar arazide bugünki fiyatlarla 500 ykr den aşagiya düşmez
eski ladamda tüp var ama motor teknolojisi eski olduğu için onun için yakıt tüketimi yüksek ayrıca yük yakıtı çok etkiliyor yeni araç ise 1700 motor çok noktadan enjeksiyonlu ve sıralı sistem lpg var onun için az yakıyor.. yeni aracada yük sarsam oda 250 civarı yakar..volkan_' Alıntı:89 model ladanızda tüp varmı? Tüple ne kadar yakar.İki lada arasında yakıt farkının olması sadece tüpden mi? Yoksa arasında motor ve vb. yönlerden fark varmı?
yani benim dedigim 500 ykr dogru tupten bahsetmiyorum neyse genede en az yakıt yakan arazi aracı defenderemre_ozk' Alıntı:eski ladamda tüp var ama motor teknolojisi eski olduğu için onun için yakıt tüketimi yüksek ayrıca yük yakıtı çok etkiliyor yeni araç ise 1700 motor çok noktadan enjeksiyonlu ve sıralı sistem lpg var onun için az yakıyor.. yeni aracada yük sarsam oda 250 civarı yakar..
mazotla benzinin fiyatı bir değil enjeksiyonlu bir niva benzin ile arazide bugünki yakıtı 300 -350 ykr arası. yani arazide 100 km de 11- 12 litre benzin tüketiyoryunus bager' Alıntı:yani benim dedigim 500 ykr dogru tupten bahsetmiyorum neyse genede en az yakıt yakan arazi aracı defender
ben bahçecikte oturuyorum. yuvacıktan tanıdığım var hasan abi var oda geziye katılacakmış ondada defender var.yunus bager' Alıntı:Hemşerim konuyu uzatmayalım alttakı konu amacından başka konulara dogu gidiyor ama neyse heralde hamsili helvalı rampa gezisine sende geliyorsun orda görüşürüz tanışırız bende yuvacıklıyım...
tamam o zaman birazdaha konuşursak akraba cıkacaz işanalah görüşürüz..emre_ozk' Alıntı:ben bahçecikte oturuyorum. yuvacıktan tanıdığım var hasan abi var oda geziye katılacakmış ondada defender var.
ben geziye katılıp katılamayacağım belli değil ama pazar günü menekşede olabilirim...