Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,670

Etiketler
Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

başlarda ön sinyallerin iptal edilmesinde tereddütüm vardı acaba orijinalliğini bozarmı diye ancak bu jantlarla çok yakışmış mükemmel olmuş
güle güle kullanın

araç cillop gibi olmuş gerçekten. tebrik ederim. umarım performansı sizi memnun etmiştir.

Yazlık kullanım için aldığım Jantları farklı bir modeli ile ve üzerine sıfır cooper lastikler ile değiştirdim.Ek olarak Niva için yapılan şnorkel ve üniversal 4 lü sis lambaları montaj aşamasında

1-8.jpg

2-10.jpg

3-10.jpg

4-7.jpg

5-7.jpg

6-9.jpg

7-6.jpg

8-5.jpg

9-5.jpg

10-6.jpg

11-11.jpg

12-7.jpg

sis lambaları için daha vahşi gorunumlu bır portbagajlı sistem de olabılırdı aslında.. bole cok sempatık olmus.. :D
yalnız snorkel sımdıye kadar gorduklerım arasında en estetık duran.. cok farklı bır nıva olacak.. ellerınze saglık..

Merak ettigim, neden acaba kimse ne kadar harcadıgını yazmaz?

Kaner bey zaten servis sahibi her ne kadar fiyat versede bizlerin onu iki ile çarpması lazım gelir diye düşünüyorum

Sade ve güzel, ellerinize sağlık çok uğraşmışsınız ve görünen kadarıyla değmiş. Umarım ön sinyallerin iptali muayenede sorun çıkarmaz ?

Güle güle bin kardeşim arac süper oldu gazdan ayagını cekme bol camurlu günler ....

Selam ben daha yeni üye oldum aracına bayıldım güle güle kulan kardeşim,darısı başımıza

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,872
Kayıtlı Üye Sayımız
166,659
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Geri