Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,498
Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

ellerinize saglık mükemmel olmuş bir lada kullanıcısı olarak Allah kolaylık versin mükemmel bir araç olacak inşallah.

Etiketler

kaner abi valla bende çok merak ediyorum hele hele özellikle sinyalsiz nasıl duracağını merak ediyorum en çokta.kolay gelsin bitsin artık

izolasyon çoook büyük bir fark yaratacaktır eminim, çok güzel olmuş, devamını bekliyoruz...

İlk resimler.Fan pervanesi iptal edilip yeni model nivalarda bulunan otomatik çift fana çevrildi.Farlar izolasyon yapılıp xenon 8000 takıldı, trafolar su geçirmez özellikte.Amortisörler adventure serisi , ön ve arka torsen tip (lsd) diferansiyel takıldı.İşlemler daha devam ediyor bittikçe sizlerle paylaşacam
12-3.jpg

15-2.jpg

122.jpg

123.jpg

124.jpg

125.jpg

11-8.jpg

22-1.jpg

33.jpg

44.jpg

55.jpg

66.jpg

Allah kolaylık ve sabır versin :smiley:
Emeğinize fazlasıyla değecek diye düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR