Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,501
Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

bundan ötesi yok galiba
abi çırak faln lazım mı
23 yasında üniversite öğrencisiyim 2 gün boşum
gönullü çıraklık yapabilirim :smiley:

Etiketler

USTAM LADAYA EN FAZLA NE KADAR YÜKSELTEBİLİYORUZ. BEN LADAMI BÖYLE İSTİYORUM YAPABİLİRMİSİN...

mod_03[1].jpg

Benim yaptığım yükseltme 3 cm , 2 ay sonra yay ve amortisör olarak 3.5 cm yükseltme kitleri gelecek

Resimdeki aracın sadece kasası nivadır , altı farklı bir araçtır.Bu şekilde yükseltme dilerseniz yaparım , daha önce yapmadığım için maliyet hesabı yapmadım

Elinize sağlık çok güzel bir araç olmuş. İyi günlerde binmek dileğiyle.

m.kenan' Alıntı:
ben nivata 2.0 opel motoru düşünüyorum ne dersiniz böyl bi uygulama yapılabilinirmi

farklı marka bir aracın motorunu yasalar gereği takamazsınız , aynı marka aracın motoru olmak koşulu ile örnek 1.7 8v bir aracın motorunu hacmi aynı olması kaydı ile 1.7 16v olarak değiştirebilirsiniz.

tek kelime ile mükemmel olmuş
benim düşüncem tek eksiği sanruf safari modeli gibi nasıl olurdu sizce
Allah kaza bela vermesin gülegüle kullanın inşaallah ;)

eski bir konu ama dikkatimi çekti.ön sinyalleri iptal etmişsiniz ve çok da güzel olmuş ama sinyal verince önden görünüyormu yandaki sinyaller...

Konuyu yeni farkettim ve yanılmıyorsam en son bu araç Erdek'te paslanmaya yüz tutmuş hatta paslanmış bir vaziyette uzun bir süre yattı.
Gördüğüm araç bu mu acaba?

Çamurluk sinyalleri yan tarafta olduğundan yolda dikkat çekecek kadar ışık verebiliyor , iptal sebebi estetik acıdan hoş bir görüntü olması

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR