st
Kamp II
Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya
ne kadar güzeller ilk defa duyuyorum
ne kadar güzeller ilk defa duyuyorum
turkakreb' Alıntı:bencede çok güzel araçlar bunlar. temsanın stratejisini anlamak mümkün değil,mitsubishi nin araçları çoğu avrupalı markayı cebinden çıkaracak kalitede ve sağlamlıkta aslında. bir mitsubishi kullanıcısı olarak test ettim kıramadım aracı )
mergen' Alıntı:İlhan Bey, izninizle sizin aracın fotoğraflarını buraya eklemek isterim.
whiteagle' Alıntı:Mitsubishi getirmiyor (getirmediği okadar çok model varki)
Aslında 4 çeker olmayan kargo modelleride var onlar dahi gelmiyor.
Sanırım Avrupa markalarından dolayı pazar payı oluşmayacağından çekiniyorlar.
Araçların Türkiye ye gelememesinin en büyük nedenlerinden biri euro 1-2-3-4-5 normları. Üretici firmalar, sadece avrupa pazarında satılacak araçları bu normlara göre üretiyorlar. Dolayısıyla bu türden özel araçlar avrupada fazla satılmadığı için bizim ithal etmemiz kanunen yasak. Kaldıki distribütörlerin kolay para kazanma beklentisi de( çünkü çok model çok yatırım gerektiriyor) bu çorbanın tuzu...
maresal' Alıntı:61 plaka Trabzondamısınız eğer trabzondysanız nasıl oldu da görmedim bu aracı...
daisuki' Alıntı:ilhan bey aracınız gerçekten çok güzel Allah kazasız günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.İnşallah kısa zamanda yakındanda görmek nasip olur.