L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emwayyes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,192
Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :smiley:

guzel araclar turkıyey gelmeme sebebi motorlarının b uyuk olup maliyetlerının yuksek olmasıdı buyuk bır ıhtımalle

Etiketler

suleymani' Alıntı:
l300 2 çeker ülkemize çok geldi,kullanıldı motoru ondan farklımıdır ki ?

Motor seçeneği çok çesitli.

2.4 benzinli
2.5 diizel
2.8 dizel
2.0 benzinli

Motordan ziyade yürürü çok farklı.

mitsubishi türkiyenin politikalarını anlamak mümkün değil rakipleri elektrikli araçlar dahil her türlü aracı getirirken böyle piyasayı alt üst edecek birçok modelin bulunduğu markanın araçlarının ülkemize getirilmemesine anlam veremiyorum...

whiteagle
İlhan inci

Ben şanslı olanlardanım sanırım bir adet 1996 Delica L400 Space Gear ım var
2007 den önceki kasa

Araçla ilgili merek ettikleriniz varsa cevaplaya bilirim .
3 sıra koltuk katlanıp yatak olduğundan kamplar için çok ideal bir araç
Aracın resmini hiç çekmedim ama elimdekileri paylaşayım

Ewet şanslı kişi sizsiniz ve bende sizi burda bularak şanlı olduğumu düşünüyorum :D . Bu aracın malum sitede ilanı gördüm bir anda site ilanı kaldırdı.Şok oldum :mad: .Bir dahada ilanı bulamadım. ??? Aracınız hayırlı olsun gerçekten çok kullanışlı keyifli bir 4x4 kamp off road araçı bencede ;) . Aracınızın resimlerini paylaşırsanız azda olsa üzüntüme mutluluk katarsınız şimdiden teşekkürler. Resimleri :smiley: görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum.saygılar SERKAN

bu araç bana sanki kolay devrilir gibi geldiğinden biraz videolarını izlemek istedim ve aşağıdaki videoyu buldum baktım devrilmiyormuş :smiley:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Ld6c0xiVS5I&feature=fvwp

Selamlar

Bu araç benimde çok ilgimi çekti Bu gün serviste sordum L 300 artık üretilmediğini ve Temsa nın Türkiye ye hiç 4*4 L 300 ithal etmediğini ve servise isvec plakalı bir L 300 gelince (tamir için) o şekilde gördüklerini söyledi. Ayrıca ilginc bir Temsa politikası kamyon gibi ağır araç satma sıkıntısı olmayan. ama otomobil grubu satışı düşük olan temsa. plazalara kamyon ve agır araç yollamıyormuş, otomobil gurubu satışı artsın diye. 4*4 L 300 ün Türkiye ye getirilmemeside aynı mantık bence.

Saygılar.

Delica l300 1986 - 1994 yılları arasında
Delica l400 1994 - 1996 yılları arasında kasa değişti
Delica l400 1996 - 2007 yılları arasında kasa makyajlandı yeni nesil motor teknolojisi getirildi.
Delica D5 2007 - **** Kasa değişti çizgiyi korudu fakat araç bambaşka oldu.

2007 sonrası üretilen D5 dakarda Pajeronun yanında destek aracı olarak girmesi planlandı fakat aracın pazar payı ve ihraç edildiği ülkelerin azlığından dolayı vaz geçildi. Yerine L200 destek aracı oldu.

Yeni Delica D5 için bir kaç video
http://www.youtube.com/watch?v=VfsW4p3ImtE

http://www.youtube.com/watch?v=GRDuPvvvEyk&feature=related

Türkiye de sanırım bir üniversitenin ziraat bölümlerinden birinde resmi araç olarak bu araçtan varmış diye duymuştum..bencede çok güzel araçlar bunlar. temsanın stratejisini anlamak mümkün değil,mitsubishi nin araçları çoğu avrupalı markayı cebinden çıkaracak kalitede ve sağlamlıkta aslında. bir mitsubishi kullanıcısı olarak test ettim kıramadım aracı :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR