L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emwayyes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,933
Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :smiley:

Ömer bey,
Koltuklar orjinal ve yatak olabiliyor. Fakat ancak kilolu bir kişi (benim gibi :( ) rahat yatıyor. Zayıf iki kişi belki yatabilir. Yük taşımak için olmadığını zannediyorum çünkü kapı içi lambalar arka hava kontrol merkezleri vs. o dönemin lüks bir van'ı gibi yapılmış.
Bu araçı balık avlarında kullanmak için almıştım. Kaporta boya bakım istiyor. Arazi için iki aracım daha olduğu için uğraşmamak adına satmayı düşündüm.

Etiketler

Van genel olarak adlandırılan bir isim olabilir.
Toyota aynı model aracı birkaç değişiklikle farklı coğrafyalara, bulunduğu bölgenin pazarlama sıtratejisi olarak isim değitirip piyasaya sunuyor. Amerika kıtası için üretilmiş bir araç previa olmadığı kesin ama previa değil. previa yada değil bence farketmez. Bende delica olmasaydı birdakika bile düşünmez alırdım.

Alanada satanada hayrılısı olur inşallah.

unalkunter' Alıntı:
Ömer bey,
Koltuklar orjinal ve yatak olabiliyor. Fakat ancak kilolu bir kişi (benim gibi :( ) rahat yatıyor. Zayıf iki kişi belki yatabilir. Yük taşımak için olmadığını zannediyorum çünkü kapı içi lambalar arka hava kontrol merkezleri vs. o dönemin lüks bir van'ı gibi yapılmış.
Bu araçı balık avlarında kullanmak için almıştım. Kaporta boya bakım istiyor. Arazi için iki aracım daha olduğu için uğraşmamak adına satmayı düşündüm.

Bende aynı amaçla kullanıyorum yoksa koca arabayla ne gerek var hafta sonu marşa basıp doğruca balığa

Bu araçlar kamp için ideal .
Benimde delicayı kullanım amacım kamp.
Zıpkın için kumda rahat ediyorum kalma derdim olmuyor. Tatlısu olta avındada su kenarına kadar rahatlıkla ulaşabiliyorum.
Tüm malzemem yanımda oluyor birdaha taşıma derdim olmuyor.

whiteagle' Alıntı:
Zıpkın için kumda rahat ediyorum kalma derdim olmuyor. Tatlısu olta avındada su kenarına kadar rahatlıkla ulaşabiliyorum.

Bende bu sene 7 göllerde alabalık açılışında çok rahat ettim bu arabayla.

Biraz daha anlatırsanız satıştan vazgeçeceğim herhalde.

Rastgelsin.

whiteagle' Alıntı:
Aynen Hatta soruyorlar oltamı satıyorsunuz diye

unalkunter' Alıntı:
Bende bu sene 7 göllerde alabalık açılışında çok rahat ettim bu arabayla.

Biraz daha anlatırsanız satıştan vazgeçeceğim herhalde.

Rastgelsin.

Ünal bey anladığım kadarıyla EFI yani elektronik fuel injection lpg takılabiliyormu buna

whiteagle' Alıntı:
Arkadaşa bunu al diye baskı yapıyorum ama tutturdu defender 110 alacam diye.
Hayırlısı artık

Valla lpg takılırsa tadından yenmez bu araç bir daha düşünsün arkadaşınız defender gibi arazi kabiliyeti olması söz konusu değil ama benim araç gibi arazi sanzımanı low-hıgh varsa kaçırmasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR