L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emwayyes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,933

Etiketler

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :smiley:

Delica L400 isteyen kaçırmasın.
Bildiğim araç. Tanıdığım araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-4x4-mitsubishi-delica-speca-gear-117899778/detay/

ilanı verilen araç bence kaçırılmayacak bir araç imkanı olan kesinlikle almalı bu aracı bu benim fikrim :smiley: yeni araç aldım almasaydım şuan bende olabilirdi bu araç of off :( :mad:

Araca diyecek yok ama türkiye de iki tane demiş yedek parçası bulunuyor mu? pahalı mı araca lpg adaptasyonu mümkün mü fiyat konusu yoruma açık sahibi biraz yüksek tutmuş

dopamin' Alıntı:
Araca diyecek yok ama türkiye de iki tane demiş yedek parçası bulunuyor mu? pahalı mı araca lpg adaptasyonu mümkün mü fiyat konusu yoruma açık sahibi biraz yüksek tutmuş

Aracın Biri bu ilandaki diğeri Bende :smiley:
Parça sorunu ben hiç yaşamıyorum. Ucuz olsun diye direk yurt dışından alıyorum. Ama içerde parça sorunu yaşanabilir.
Motor ve şanjıman pajero modelleri ile aynı. difler aynı.

Ynt: L300 4x4 Çok Tatlı Ya :smiley:

whiteagle' Alıntı:
Aracın Biri bu ilandaki diğeri Bende :smiley:
Parça sorunu ben hiç yaşamıyorum. Ucuz olsun diye direk yurt dışından alıyorum. Ama içerde parça sorunu yaşanabilir.
Motor ve şanjıman pajero modelleri ile aynı. difler aynı.

madem araçta sıkıntı yok bu aralar 1-2 hafta içinde gezimiz olabilir hazırlığını yapıver bi zahmet :smiley:

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
madem araçta sıkıntı yok bu aralar 1-2 hafta içinde gezimiz olabilir hazırlığını yapıver bi zahmet :smiley:

Ömer abi sen haber ver zamanını, uygun olursam gelmek isterim.
[/td][/tr][/table]

whiteagle' Alıntı:
Ömer abi sen haber ver zamanını, uygun olursam gelmek isterim.

biliyorsun yarış mevsimi başaldı yarışa katılmıyorsam seyretmek bir süre sonra sıkıyor bu hafta sonuda yarış var ama benim gibi seyretmeye gitmek istemeyenler olursa bir gezi düzenleriz

Merhaba arkadaşlar,
2-3 aydır bende bu araçlara takmış durumdayım. Bunlardan yurt dışından alsak, vergisini gümrüğünü ödesek Türkiye plakasına çevirip kullanamaz mıyız?
İkinci seçenek olarak da, Türkiye'den aracı alsak ve yurt dışında yürürünü 4x4 olan bir modelle modifiye etsek; yani şanzımanını ve diferansiyeli orada değiştirirsek olmaz mı...
Lafın özü bu araca sahip olmanın yolu Türkiye'de sadece 2 adet olanlardan birinin satılmasını beklemek mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR