L2OO Yeni Tasarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,986
Ynt: L2OO Yeni Tasarım

arka tampon tasarım ve ön tampon tasarım bu şekilde olucak ocak ayında garajdaki yaptığımız xj den sonra L200 ü ele alıcaz

M10.jpg

Etiketler

maşallah 10 numara olmuş kazasız belasız inşallah,,,bende 2007 4x4 bi l200 düşünüyorum tavsiyelerinizi alabilirmiyim birde yükseltmeyi sizmi yaptınız sanayii vs biyerde yoksa kit halindemi ....slmlar saygılar duran

tesekkürler bende önlere 2.5 cm lik uyguladım ,arkalarada makas yerine makas altı takoz ve u demirlerini değiştirmem gerekti sonuçta.ancak arkalarda bir problem yaşadım amartisorler kısa gelmişti vuruntu yaptılar,daha uzunları ile değiştirdim.
arka kasa kapağını kendinizmi tasarladınız orjinal mi?

teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR