L2OO Yeni Tasarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,993
Ynt: L2OO Yeni Tasarım

nitroces' Alıntı:
tesekkürler bende önlere 2.5 cm lik uyguladım ,arkalarada makas yerine makas altı takoz ve u demirlerini değiştirmem gerekti sonuçta.ancak arkalarda bir problem yaşadım amartisorler kısa gelmişti vuruntu yaptılar,daha uzunları ile değiştirdim.
arka kasa kapağını kendinizmi tasarladınız orjinal mi?

teşekkürler.
Ne marka koydun amortisor bendede sıkıntı var

Etiketler

valla markasını bilmiyorum.amortisorü söküp tek tek aradım,en sonunda sanırım tofaş kartal amortisörü onu taktım biraz daha uzun şimdi hiç vuruntu yok.yaklaşık 8 aydır kullanıyorumartikilasyonda kaldığım durumlarda oldu,ağır koşullarda kullandığımda bir problem yaşamadım.cok da ucuza aldım 2 tanesini 50 tl ye.hızda kasislere girdiğimde savrulma olayıda sanki kartal amotisörleri ile azaldı.sonuçta 50 tl .

Selam,

Benim ustam hem ön, hemde arkaları amortisör ile yükseltti ve hiçbiryerde vuruntu yapmıyor. (Amortisörleri özel yaptırdı gazlı.)

canon1097.jpg

İşte budur süper olmuş renk çok güzel yakışmış tampon desem öyle :smiley: süper olmuş emeği geçen herkesin eline, yüreğine, emeğine sağlık. Bu arada ön plaka nerede :D

Renk olarak TÜRKİYE de teksiniz sanırım :D

MAŞALLAH çok güzel olmuş.
nazar-boncugu.jpg

Abartmak gibi olmasın L200 arasında gördügün en iyi tasarımlardan biri tebrikler elinize sağlık...

nazar-boncugu.jpg

bull' Alıntı:
beğendiğinize sevindim renk benimde çok hoşuma gitti baktıkça içime enerji veriyor ama ilk gün alışmam zor oldu ;D

Renk cidden süper olmuş. Gri renkden bir den canlı bir Turuncuya geçince :D :D alışımı zor olmuştur baya :D Bu araç benimmi felan diye :D:D

Bu arada kaplama nın fiyatı ne oldu ? Birde arac'ın rengi gri idi herhangi bir çevirmede sıkıntı olma durumu varmı yada ruhsata işletiliyormu felan ?

yine söyleyim çok güzel araç oldu MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin. Güle güle binin. HAYIRLI UĞUR OLSUN :D

alikerem' Alıntı:
Renk cidden süper olmuş. Gri renkden bir den canlı bir Turuncuya geçince :D :D alışımı zor olmuştur baya :D Bu araç benimmi felan diye :D:D

Bu arada kaplama nın fiyatı ne oldu ? Birde arac'ın rengi gri idi herhangi bir çevirmede sıkıntı olma durumu varmı yada ruhsata işletiliyormu felan ?

yine söyleyim çok güzel araç oldu MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin. Güle güle binin. HAYIRLI UĞUR OLSUN :D

alikerem arkadasım sana aynen katılıyorum ALLAH kaza bela vermesin. bir renk bu kadar mı yakışır arabaya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR