L2OO Yeni Tasarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,993

Etiketler

Ynt: L2OO Yeni Tasarım

bull' Alıntı:
kaplama folyo cars malakta yapıldı fiyat 1500 tl renk ise ruhsata işlenecek başka çare yok ;D
:D :D fiyatına değmiş birde Geri çıkartmada zarar vermiyor değilmi boyaya ? Bu belli kaliteli bir kaplama :smiley:

Bence de baya bi görücez. MİTSUBİSHİ de yapar bence bu rengi :D :D Eğer yaparlarsa telif hakkını alsakda önceden :D bize ait dir felan diye :D:D

Yunus bir L200 alıyoruz. Turuncu kaplatıyoruz :D :D

alikerem' Alıntı:
:D :D fiyatına değmiş birde Geri çıkartmada zarar vermiyor değilmi boyaya ? Bu belli kaliteli bir kaplama :smiley:

Bence de baya bi görücez. MİTSUBİSHİ de yapar bence bu rengi :D :D Eğer yaparlarsa telif hakkını alsakda önceden :D bize ait dir felan diye :D:D

Yunus bir L200 alıyoruz. Turuncu kaplatıyoruz :D :D

aynen telif hakkını alırız sonrda firmaya : 2 adet 4x4 L200 ver vazgecelim :smiley:

Yunus kafadan 3 tane alırız :D bir sana bir bana bir bull a :D Bu arada bull abi isim neydi :smiley:

Artık geriyede insafımıza göre alırız be birşeyler maliyeti onlara birşey değildirki koskoca mitsubishi :D versinler şöyle 50 tane felan :D:D

alikerem' Alıntı:
Yunus kafadan 3 tane alırız :D bir sana bir bana bir bull a :D Bu arada bull abi isim neydi :smiley:

Artık geriyede insafımıza göre alırız be birşeyler maliyeti onlara birşey değildirki koskoca mitsubishi :D versinler şöyle 50 tane felan :D:D

5 senede bir aracın sıfır değişim işteriz tüm servis masrafları bayii ait + aksesuarların hepsi :smiley:

çok güzel olmuş tarık abi
bekledigimizdende güzel bir renk çıkmış ortaya daha dogrusu araca yakışmış...
hayırlı ugurlu bol bol çamurlarda gezdirmen dilegiyle (şüphemiz yok hakkını veriyosun çamurlama konusunda :smiley:)

Tarık bey aracınız harika görünüyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hafta içinde benim araçda aynı renk ile kaplanacak.Tavanı mat siyah düşünüyorum, dodikler konusunda kararsızım, ne dersiniz dodikleri ve tampon korumayı orijinal rengindemi bıraksam?

l2ootampon-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri