L2OO Yeni Tasarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,993
Ynt: L2OO Yeni Tasarım

l2ootamponJPGkemerburgaz-1.jpg

Etiketler

Henüz 18 yaşında olsam da cebimde 5 liradan fazla olmasa da birgün ben de aracımla birlikte gezenbilir üyesi olurum inşallah ve bugün l200 hilux düşlerimi silip attı. Aracınızın güzel olduğunu söylemeye gerek yoktur herhalde :smiley: Allah kaza bela vermesin çamurunuz bol farınız açık olsun.

ads1940' Alıntı:
Henüz 18 yaşında olsam da cebimde 5 liradan fazla olmasa da birgün ben de aracımla birlikte gezenbilir üyesi olurum inşallah ve bugün l200 hilux düşlerimi silip attı. Aracınızın güzel olduğunu söylemeye gerek yoktur herhalde :smiley: Allah kaza bela vermesin çamurunuz bol farınız açık olsun.
Genc arkadasım benimde 18 yasımda durumum senden farklı degildi umarım seninde böyle bir aracın olur

Ahhhh Aaahhh keşke 18 yaşında olsamda araç maraç görmemiş olsam
ama genede bugünümüze çok şükür sağlık olsun hepimiz iyi olalım

Tarık Bey Mitsubishi size 5 senede 1 değil her sene yeni L200 verse yeridir. Sizin bu araç benim kafamda zaten var olan L200 alma isteğimi perçinledi ve bugün nihayet emelime kavuştum. 8-10 senelik araç alana kadar 1-2 senede imkanlar ölçüsünde yapıp 8-10 sene bineceğim bir araç olsun diyerek sıfır aldım. Şimdi geriye aracı sizinkine benzetmek kaldı ;) sanırım siz bu işi meslek olarakta yapıyorsunuz. Turuncu renk dışında aracımı sizinkine benzetmek (snorkel-yükseltme-lastik-vinç-tampon, vb.) acaba ne kadara mal olur yaklaşık olarak. Şimdiden teşekkür eder, tüm arkadaşlara kazasız bol çamurlu günler dilerim.

bull' Alıntı:
Genc arkadasım benimde 18 yasımda durumum senden farklı degildi umarım seninde böyle bir aracın olur
İnşallah abi her şeyin hayırlısı olsun hepimizin hayırlı dilekleri kabul olsun. Bence mitsubishi bu aracı satmak için bu başlığı okutsa baştan sona, hiçbir alıcı bu sınıfta başka pick up düşünmez ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR