L200'e Aksesuar ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirtos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,403
Ynt: L200'e Aksesuar ?..

yan camlara rüzgarlık takım almak istiyorum, servis fiyatı 300TL'lerdeydi 2009 yazında. Az önce Ankara'ya pickart'a telefon ettim 180TL+KDV dediler siyah noktalı imiş. Yine yazın 80-100TL arasında değişen aksesuarcılarda satılan modeller mevcuttu.
Kaliteli ve hesaplı nereden alabilirim tecrübe etmiş arkadaşlar fikir verebilirler mi?Hatta direk adres verebilirlerse kargolattırıp evin önünde takmayı düşünüyorum yeter ki uyduruk bir şey satın almayayım yanlışlıkla.
Not:2 tip rüzgarlık var diye biliyorum, kısa ve uzun olmak üzere, uzunlar daha iyi duruyormuş ama hiç yanyana görmedim bu uzun, şu kısa sorsalar ayıramam!

Etiketler

Herkese selamlar,
Arkadaşlar uzun zamandır aracıma güç paketi uygulaması yapmak istiyorum. Bir çok uygulama gördüm ancak hiçbiri içime sinmedi en iyisi orjinal ralliart gibi geliyor. Bu sebepten ötürü de l200 aracıma ralliart takmak istiyorum. Merak ettiğim konu ise eski ralliartlar 167 beygirdi ancak yeni l200'ler 178 beygir güç üretiyorlar. Takılan eski boxlara da modifiye yapılıp 178 beygire yükseltildi mi veya takılan yeni ralliartlar hâlâ 167 beygir mi? Bir diğer konu ise aracından ralliart çıkarmak isteyen kişi bunu satabiliyor mu? Çünkü bildiğim kadarıyla takılan herbir box o aracın şase ve motor numarasına göre geliyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar Emre.

merhaba, 2008 model mitsubishi L 200 4x2 aracıma takabileceğim en büyük lastik ebadı nedir? 265-75-16 taktığımda aracın fren mesafesinin ve yakıt tüketiminin artacağı yol tutuşun azalacağı söylendi, (ayrıca sürtme de olurmuş) uygulayabileceğim en büyük ebatın 265-70-16 olduğu söylendi. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler...

yalın bey aracınız çok güzel bende yakında l 200 4x4 alıcam onda karar kıldım yükseklik bakımından tavsiye edersiniz demi bide ben av ve off road yapıyorum kesinlikle vinç takıcam vinç ne marka önerirsiniz ve nerede taktırabilirim boll çamurlar

ben önlere 2.5 cm lik takoz koydum helezonların üzerine ,arkalara 4.5 cm lik.ortalama 8 cm yükseldi araç sıkıntı olmadı.ancak arka amartisörleri uzunları ile değiştirdim.eskileri vuruntu yapıyordu.

araç güzel memnunum 3 senedir biniyorum,bir sıkıntı yok şu ana kadar.vinç T max 960lbr. 4.5 ton luk kullanıyorum güçlü bir vinç,britpart vinç ile aynı çin menşeili.alabilirsiniz.ancak gücü yüksek olanı tercih edin.

bilgi için cook tesekkur ederim yalın bey uzun yolda araç yükseltmeden dolayı sorun olmuyo demi bazı topiklerde zıplıyo savuruyo diye senin fikrin nedir iyi akşamlar

ben aracımı 0 aldım 4-5 binde iken yaptım yükseltmeyi yani yaklaşık 2-3 senedir kullanıyorum.sabırım bu sitede ilk l 200 için ilk modifikasyonlarda bildiğim kadarı ile mete-tarık-mert ve ben vardık 2-3 sene önce .ozamandan buyana 60 bin oldu hiç problem yaşamadım.ilk başlarda araç biraz sertleşiyor bu farkediliyor ancak sonradan alışıp gidiyorsun sorun olmuyor.
aksine daha yüksekte gitmek çok daha güvenli oluyor.

bilgi için cok sagolun yalın bey bende sonunda 2007 l200 4x4 aldım baya araştırmadan sonra memnunum vincimide aldım biritpart huma otodan onu takacam sana zatmet olmassa kasa vinç koymaya yapımı hakkında hakkında yardımcı olurmusunuz iyi akşamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR