L200'e Aksesuar ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirtos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,404
Ynt: L200'e Aksesuar ?..

Mete Bey iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Öncelikli olarak şu direksiyon sarsıntısı işini halletmeye çalışacam ama anlaşılan işimiz biraz zor olacak. Servisle saç baş olacaz gibi geliyo :D umarım canımızı sıkmadan halledebiliriz. İlkay Bey'in de dediği gibi sarsıntı ve tıkırtı bi süre sonra can sıkıcı bir hale geliyor. Bu sorunu giderdikten sonra lastik boyutlarını büyütüp (30''-32'' gibi), powerkit uygulamayı düşünüyorum. Şimdilik üzerinde çok uğraşmayı düşünmüyorum zamanla arazide duyduğum ihtiyaçlara göre eklemeler yapmayı düşünüyorum.

Saygılar Emre.

Etiketler

up8453' Alıntı:
pardon mete abı yanlıslıkla ısımı mert kullanmısım 8)

:smiley:
bu foruma neden uğramıyorsunuz. şu an durgun ama L200 ile ilgili güzel paylaşımlar oluyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/mpage_56/tm.htm

mirtos' Alıntı:
Yalın Bey aracınız çok güzelmiş.Güle güle kullanın.Benim aracımda 245/65/17 H/T bridgestone var. Muhtemelen rod ayarına dikkat edilmediği için yanaklar düzensizlemiş ve lastiklerde 55000 km'de oldğundan değiştirmek istiyorum. Bana önerebileceğiniz -hem arazi şartlarında hem asfalt yolda(şehir içi ve şehrlerarsı) rahatlıkla kullanabilecğim- lastikler ne olabilir?

Gerçekten çok hoş olmuş.. Güle güle kazasız belasız kullanın...

Selam bu arada ben de L200'üme hava kompresörü taktırmak istiyorum.
Hani şu tırlarda ya da bazı benzin istasyonlarında araç içi temizliğinde yeri geldiğinde lastik havasına takviye için de kullanılabilecek spiral hortumlu , tabancalı hava tazziği sisteminden taktırmayı düşünüyorum ama İstanbul'da bunu yaptırabileceğim bir yer bilmiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.

ozahbap' Alıntı:
Selam bu arada ben de L200'üme hava kompresörü taktırmak istiyorum.
Hani şu tırlarda ya da bazı benzin istasyonlarında araç içi temizliğinde yeri geldiğinde lastik havasına takviye için de kullanılabilecek spiral hortumlu , tabancalı hava tazziği sisteminden taktırmayı düşünüyorum ama İstanbul'da bunu yaptırabileceğim bir yer bilmiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
İyi fikir:smiley:
Araştıralım

Teşekkürler. Ben de çok kullanışlı olacağını düşündüğümden uzun süredir araştırıyorum ama bir sonuç alamadım henüz.

L200 me en son hareketim 2 delici 2 yayıcı sis takmak oldu

Photo-0013.jpg

Yalın bey allah kazadan beladan korusun.
Araç harika duruyor. Benim araç küçücük kalır bunun yanında:smiley:
Ofsetli bir jant da yakışır yani :smiley:

valla mete bey düşünüyorumda eşim biraz sesini yükseltmeye başladı.

ben yükseldiğini bek hissedemiyorum ama baya yüksek değilmi?

bu arada alt korumalarınız süper olmuş.

nitroces' Alıntı:
valla mete bey düşünüyorumda eşim biraz sesini yükseltmeye başladı.

ben yükseldiğini bek hissedemiyorum ama baya yüksek değilmi?

bu arada alt korumalarınız süper olmuş.
Vallahi hiç sorma:smiley: aynı dertten muzdaribim. Haftada bir gün offroada çıkıyorum, sabah 7 den öğlen 1 e kadar, ona bile laf ediyorlar :smiley:)
Artık arabaları kıskanır oldular:smiley:)

Başka bir L200 ile yan yana durursanız ne kadar yüksek olduğunu görürsünüz. Foto da bile belli oluyor.

Bandırmada nihayet bu işi yapacak birisini buldum. Sağolsun yarım gününü bana ayırdı ve korumayı yaptı.Bayağıda sağlam oldu.

yalın bey merhaba vinç taktırırken çok önemli dikkat edilecek bir husus varmı benim aracım 2009 magnum ön spoyler farklı ...2 ci bir aküye ihtiyaç duyuluyormu tşk ler

hayır özellikle dikkat edilecek bir husus yok.2. bir akü bağlamadım.çok uzun süreli kullanmadım zaten 3-4 kere batan araç çıkarmak için kullanıldı.benim aracımın ihtiyacı olmadı.

araç çalışırken kullandım akü problemim olmadı.bence 2. aküye ihtiyaç yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR