L200'e Aksesuar ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirtos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,430
Ynt: L200'e Aksesuar ?..

merhaba emre bey rallıart modul yanı yazılım motora 30 bg guc katıyor ve 314nm olan torkunu 402 ye yukseltıyor arac gercekten farkedılır derecede guclu oluyor aldıgınız aracı servıse gosterebılırsenız daha detaylı ogrenırsınız rallıart modulun fıyatı bıraz tuzlu hatta bayagı tuzlu 2400 tl ıstıyorlar servıste ıyı yanı var aracınız motor bakımından garantı dısı olmuyor sase numarasından motora ısletıyorlar parcayı ama sızın alacagınız arac 2007 olacaksa bence dısarda taktırın en fazla 500 tl ye mal olur maslak sanayıde yapıyorlar sımdıden hayırlı olsun gule gule kullanın bıde atsc modelı var kılıtlı dıfransıyelı var tavsıyemdır

Etiketler

up8453' Alıntı:
merhaba emre bey rallıart modul yanı yazılım motora 30 bg guc katıyor ve 314nm olan torkunu 402 ye yukseltıyor arac gercekten farkedılır derecede guclu oluyor aldıgınız aracı servıse gosterebılırsenız daha detaylı ogrenırsınız rallıart modulun fıyatı bıraz tuzlu hatta bayagı tuzlu 2400 tl ıstıyorlar servıste ıyı yanı var aracınız motor bakımından garantı dısı olmuyor sase numarasından motora ısletıyorlar parcayı ama sızın alacagınız arac 2007 olacaksa bence dısarda taktırın en fazla 500 tl ye mal olur maslak sanayıde yapıyorlar sımdıden hayırlı olsun gule gule kullanın bıde atsc modelı var kılıtlı dıfransıyelı var tavsıyemdır

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim İlkay Bey. Chip ekledikten sonra ruhsata işletmek gerekiyor mu yani muayene vb işlemlerde sıkıntı çıkarır mı ve almak üzere olduğum aracın atsc modeli olduğunu nasıl anlayabilirim? Yanlış bilmiyorsam lux paket olan araçlar atsc olmuyormuş.
Saygılarımla Emre.

onemlı degıl emre bey rallıart yapılcaksa servıs ısletıyor dısarıda taktıracaksan ısletmeye gerek yok muayeye gıderken kolayca sokebılecegınız uygulamalar yapıyorlar bence dısarda yaptırmanız mantıklı servıse verecegınız parayla araca lastık jant alırsınız cebınızede 1000 km lık mazot parası kalır ;) saygılar

up8453' Alıntı:
onemlı degıl emre bey rallıart yapılcaksa servıs ısletıyor dısarıda taktıracaksan ısletmeye gerek yok muayeye gıderken kolayca sokebılecegınız uygulamalar yapıyorlar bence dısarda yaptırmanız mantıklı servıse verecegınız parayla araca lastık jant alırsınız cebınızede 1000 km lık mazot parası kalır ;) saygılar

İlkay bey, ben Ankara'da ikamet etmekteyim. Burada Mitsubishi servisine ralliart kit için maliyet çıkarttırdım ve bana 3050,00 TL fiyat çıkardılar, :smiley: Ancak bana söylediğine göre aracın bilgilerini Mitsubishi'e gönderiyorlarmış ve her araca özel bir kit hazırlanıyormuş. Bu bana pek mantıklı gelmedi. İşin aslını bir de sizlerden duymak isterim. Bu uygulama tam olarak nasıl yapılmakta ve Ankara'da da bulabilir miyim?
Saygılar Emre.

İlkay bey, ben Ankara'da ikamet etmekteyim. Burada Mitsubishi servisine ralliart kit için maliyet çıkarttırdım ve bana 3050,00 TL fiyat çıkardılar, :smiley: Ancak bana söylediğine göre aracın bilgilerini Mitsubishi'e gönderiyorlarmış ve her araca özel bir kit hazırlanıyormuş. Bu bana pek mantıklı gelmedi. İşin aslını bir de sizlerden duymak isterim. Bu uygulama tam olarak nasıl yapılmakta ve Ankara'da da bulabilir miyim?
Saygılar Emre
merhaba emre bey ben ıstanbuldayım ankarada varmı dıye bılemıyorum ama yuzde 90 yapan yer vardır tunıng sektoru ulkemızde cok ılerledı ankarada bu ıslerın en guzel sekılde yapıldıgı yerlerden bırı dergılerden ınternetten takıp ettıgım kadar.sanayıde tunıng ısıyle ugrasan yerlere sorarsanız sıze yardımcı olacaklardır fazla bı malıyetı yok yarım saat ıcınde aracınıda teslım ederler hem zamandan tasarruf hem paradan tasarruf edersın ama ıstanbula yolun duserse senı goturebılırım maslakta yapan ustaya

up8453' Alıntı:
merhaba emre bey ben ıstanbuldayım ankarada varmı dıye bılemıyorum ama yuzde 90 yapan yer vardır tunıng sektoru ulkemızde cok ılerledı ankarada bu ıslerın en guzel sekılde yapıldıgı yerlerden bırı dergılerden ınternetten takıp ettıgım kadar.sanayıde tunıng ısıyle ugrasan yerlere sorarsanız sıze yardımcı olacaklardır fazla bı malıyetı yok yarım saat ıcınde aracınıda teslım ederler hem zamandan tasarruf hem paradan tasarruf edersın ama ıstanbula yolun duserse senı goturebılırım maslakta yapan ustaya

İlkay Bey ben Ankara'da bu konuyla ilgilenen ustaları bulmaya çalışacağım. Eğer bi netice alamazsam sizden yardım talep edeceğim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılar Emre.

huntertmt' Alıntı:
Mete Bey önümüzdeki hafta içinde 2007 model bir l200 almayı düşünüyorum ancak kafamda bir iki soru var.
İlk sorum aracın "ralliart" olduğunu nasıl anlayabiliriz, ikincisi eğer ralliart değil ise chip taktırma gibi işlemleri nekadar bi bütçeyle çözebiliriz ve bu paketin içinde neler mevcuttur?

Saygılar Emre.
emre bey kusura bakmayın bir süredir foruma girmiyordum:(
ralliart modülü akünün yanında üzerinde ralliart yazan bir modüldür. aracınızda olsaydı zaten görürdünüz.
yüksek fiyatından dolayı tavsiye etmem. bende bir gaflet anında taktırmıştım:smiley:)
birkaç tane arkadaşım linkteki ürünü 230 tl e kargo dahil getirttiler ama sanırım 10 dolar daha zam gelmiş. araç 173hp oluyor,
3.viteste pati çekiyor. ancak montaj sırasında L200 e mahsus sıkıntı yaşayablirsiniz çünkü takılacak yere el girmiyor.ama dar alanda çalışabilecek bir usta kolayca halledebilir.
aynı ürünü eşimin yaris d-4d aracına taktım, 1 dkda monte ettim. ve bmw 316yı madara ettim:smiley:)
aşağıda linkte bu konuyla ilgili yorumlarıda bulabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/mpage_55/tm.htm

bu ralliart yada güç artışı yapan powerbox yada chip i rusata işletmeye gerek olmuyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir

ralliartın araca özel olduğu doğrudur. aracın motor ve şase numarasıyla birlikte cihaz istanbula gönderilip geri geldi ve sonrada montajı yaptılar.

lokosit' Alıntı:
emre bey kusura bakmayın bir süredir foruma girmiyordum:(
ralliart modülü akünün yanında üzerinde ralliart yazan bir modüldür. aracınızda olsaydı zaten görürdünüz.
yüksek fiyatından dolayı tavsiye etmem. bende bir gaflet anında taktırmıştım:smiley:)
birkaç tane arkadaşım linkteki ürünü 230 tl e kargo dahil getirttiler ama sanırım 10 dolar daha zam gelmiş. araç 173hp oluyor,
3.viteste pati çekiyor. ancak montaj sırasında L200 e mahsus sıkıntı yaşayablirsiniz çünkü takılacak yere el girmiyor.ama dar alanda çalışabilecek bir usta kolayca halledebilir.
aynı ürünü eşimin yaris d-4d aracına taktım, 1 dkda monte ettim. ve bmw 316yı madara ettim:smiley:)
aşağıda linkte bu konuyla ilgili yorumlarıda bulabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/mpage_55/tm.htm

bu ralliart yada güç artışı yapan powerbox yada chip i rusata işletmeye gerek olmuyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir
Mete Bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Aracım 2007 model l200 magnum 4x4, aracı geçen hafta satın aldım ve yeni yeni tanıyorum. Araçta dikkatimi çeken konu direksiyon sarsıntısı ve içinden gelen bir tıkırtı. Forumda bu tarz sorunlar çıkarmış L200ler olduğunu gördüm. Aracımın garantisi henüz bitmedi. Dolayısıyla garanti bitmeden bu sorunu halletmek istiyorum. Siz nasıl bir yol haritası izlerdiniz? Ayrıca sizden ufak bir ricam olacak, bu chip uygulamasında kararlıyım ancak nasıl temin edeceğimi bilmiyorum, uygulamanın bulunduğu internet adresini verebilirseniz sevinirim.
Saygılarımla Emre.

emre bey aracınızı kazasız belasız kullanın
benim aldığım link aşağıda
satıcı italyadan
3-4 gün sonra elinize geçiyor
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/chiptuning-tuningbox-chip-tuning-powerbox-box-DrakeBox_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3c9f7978b5QQitemZ260373575861QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_4017wt_939

eğer ebay.comdan alışveriş etmesini bilmiyorsanız www.iyibey.com ziyaret ederseniz gerekli bilgi mevcut.
bu tıkırtı sorununu yaşayanların sorunu ücretsiz halledilecek deniyordu.
forumda coldblodded nickli arkadaşta aynı sorunu yaşıyor. servise bildirdi ve parçanın gelmesini bekliyor.
kocaelide bir servisin bu parça değişimini yaptığın ı duyduk.
sanırım sırayla parçayı gönderiyorlar.
benim tavsiyen önce servisle görüşün ve duruma göre müşteri hizmetlerini arayın sonuç alırsınız.

merhaba emre bey tıkırtı sorununa suan care yok gıbı malesef ben servısten garantıyle 2 kere degıstım ama bır sure sonra yenıden baslıyor ses bu sesı cozmek ıcın yenı parca yapmıs mıtsubıshı 3 ay oldu sıparıs verdık hala daha gelecek :( :(

bu tıkırtı işi tam olarak neden oluyor acaba?
diff-lock devrede iken direksiyonu çevirerek hareket edildiği içinmi zarar görüyor acaba?

lokosit' Alıntı:
bu tıkırtı işi tam olarak neden oluyor acaba?
diff-lock devrede iken direksiyonu çevirerek hareket edildiği içinmi zarar görüyor acaba?
merhaba mete abı benım aracım 4x2 dıfflock ta yok tahmınımce dıff lock la bı alakası yok dıreksıyon kutusu hatalı uretım ımıs yenı daha ıyılestırılmıs dıreksıyon kutuları uretmısler sıkayetı olanları gerı cagırıp degıstırecekler servıs sorumlusundan aldıgım bılgı bu yondeıdı saygılar

up8453' Alıntı:
merhaba mete abı benım aracım 4x2 dıfflock ta yok tahmınımce dıff lock la bı alakası yok dıreksıyon kutusu hatalı uretım ımıs yenı daha ıyılestırılmıs dıreksıyon kutuları uretmısler sıkayetı olanları gerı cagırıp degıstırecekler servıs sorumlusundan aldıgım bılgı bu yondeıdı saygılar
aklıma geldiği için ddifflocktan bahsettim.
dediğin doğru hatalı üretimmiş bende araştırdım hatta, hatta aracımda varda benmi anlamıyorum diye servise ve bir kaç arkadaşa test ettirdim.
tıkırtı şikayeti olanların söylediği; bozuk yola girmek istemeyecek seviyede ses yaptığıydı. neyseki şanslı L200cülerden biriyim galiba.helbuki beim araçta 2007ağustosta trafiğe çıktı. yani dirreksiyon kutusunun problemli dendiği model.
bir arkdaş için bu konuyu araştırdığımda söylenen bu araçların tek tek çağırılıp parça değişimi yapılacağıydı. ama beklemek anlamsız. servisleri ve müşteri hizmetlerini sıkıştırmak lazım.
arkadaşında parça değişimi henüz yapılmadı.
işin lötü yanı bu durumdan bihaber olan birçok servis var maalesef.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR