L200'e Aksesuar ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirtos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,430

Etiketler
Ynt: L200'e Aksesuar ?..

nitroces' Alıntı:
evet cok güzel olmuş sizinkide once fulbox mı vardı sizde?

on tampon korumasıda ıyı ben sokmeyı dusunuyorum benımkını.
avatarımda fulboxlu fotoğrafı var.
tampon koruma olarak bende sizinkinden düşünüyordum. ama bana muayenede sorun çıkabilir demişlerdi. ama sorun olmuyormuş.
bence hiç dokunma çünkü vinç ile bütünleşmiş gibi.

lastiklerde sürtme oluyormu?

hayır lastıkler cok ıyı ,surtme olmuyor.tavsiye ederim.
bagaj benım ıcın cok onemlı ,aslında pıkap ruhunu bozmak ıstemıyordum ama mecburen kabin yapmak zorunda kaldım.
yan aliminyum basamakları çıkarttım.,daha hos bir görüntü oldu.

Sizin lastikler 17 jantta geçer mi? Alet kutusu bende yaptırmayı bende düşünüyorum.Acaba arkaya portatif soğutucu taktıran veya bnu düşünen var mıdır?

mirtos' Alıntı:
Sizin lastikler 17 jantta geçer mi? Alet kutusu bende yaptırmayı bende düşünüyorum.Acaba arkaya portatif soğutucu taktıran veya bnu düşünen var mıdır?
arkaya bir sandık yaptırdım ve ıvır zıvırı ona doldurdum.
seyahatlerde sandığın üzerine soğutuyu yerleştiriyorum. kabin aydınlatmasınada çakmak uzatması taktım.
çocuklar ihtiyaç olduğunda arka camdan buzdolabına ulaşabiliyorlar :smiley:

offroad düşünüyorsanız jantları 16 yada 15'' yapmayı öneriyorlar.
17'' lastik bulmada sorun olabiliyormuş.

lokosit sanırım doktoe zihniyetiyle yaklaşıyoruzki olaya bende bir 24v hemde 220 ile çalışan 25lt lik bir buzdolabı aldım sanırım 59 tl idi.onu sandığın uzerıne koydum.benım oglan daha 2.5 yasında oldugu ıcın arka camdan ona uzanamıyor ama yakında uzanacak gibi.
ancak ben kabin aydınlatmasında uzatma almadım cunki ona parkları yakınca elektrık gelıyor.bunu nasıl cozdun?
hareket halınde iken parkları yanık tutarak mı?

17 janta uyan geçekten az lastik varmıış.Goodyear Wrangler var.Bf Goodrichte yok. Bende kol dayamanın altında 2.bir çakmak yuvası var ordan acaba uzatılablir mi?

nitroces' Alıntı:
lokosit sanırım doktoe zihniyetiyle yaklaşıyoruzki olaya bende bir 24v hemde 220 ile çalışan 25lt lik bir buzdolabı aldım sanırım 59 tl idi.onu sandığın uzerıne koydum.benım oglan daha 2.5 yasında oldugu ıcın arka camdan ona uzanamıyor ama yakında uzanacak gibi.
ancak ben kabin aydınlatmasında uzatma almadım cunki ona parkları yakınca elektrık gelıyor.bunu nasıl cozdun?
hareket halınde iken parkları yanık tutarak mı?
parklara bağlı değilki?
kabin aydınlatması kontağa da bağlı değil.kabinden düğmeye basınca yanıyor.
yani kabine aküden direk hat çekilmiş.
benim çocuklar daha büyük olduklarından rahat uzanabiliyorlar:smiley:)
benim soğutucu sinbo marka dandik bişey ama çok işe yarıyor. fullbox varken çocukların arasında duruyordu. kabin olunca onlarda rahat etti.

kol dayamanın altındakı cakmaktan alıyordum bende elektrıgı.

good year wrangler ıyı bır lastık bence 17 janta takabıleceklerın zaten sınırlı.Düşünebilirsin derim.

mirtos' Alıntı:
17 janta uyan geçekten az lastik varmıış.Goodyear Wrangler var.Bf Goodrichte yok. Bende kol dayamanın altında 2.bir çakmak yuvası var ordan acaba uzatılablir mi?
uzatabilirsin ama kabine sokmak için arka cam sürekli açık kalacak.
aslında 500-600tl e 4x2 jantı alabilirsiniz.
benim orijinal jantlarda kışlık lastiklerim takılı
bir takımda 4x2 jantı buldum yazlıklarda onda takılı.

mirtos' Alıntı:

cooper stt modelinde 17 jant için mtr tipi lastik var bende bu hafta onlaradan takıcam

lokosit' Alıntı:
aracını güle güle kazasız belasız kullan
1- aracında ralliart standart demek yani normalde 136hp güç olurken senin aracın 167hp güce sahip

Mete Bey önümüzdeki hafta içinde 2007 model bir l200 almayı düşünüyorum ancak kafamda bir iki soru var.
İlk sorum aracın "ralliart" olduğunu nasıl anlayabiliriz, ikincisi eğer ralliart değil ise chip taktırma gibi işlemleri nekadar bi bütçeyle çözebiliriz ve bu paketin içinde neler mevcuttur?

Saygılar Emre.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR