L200'den Canavar Kamyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan st Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,717

Etiketler
Ynt: L200'den Canavar Kamyon

beğeniniz için teşekkür ederim

IMG_1718.JPG

çok heybetli ve güzel bir araç olmuş , anladığım kadarıyla ayarlar konusundada bir problem yok , keyfini çıkarın hayırlı olsun.
başından beri takip ettim , bir çok arkadaş sizin orjinal kitin kopyasını yaptığınızı anlayamamış galiba, orjinal kit olursa ayarlardada bir problem olmaz diye düşünüyorum . bu arada ustanızda çok iyi ve yetenekli bir kişi imiş tebrik ederim selamlarımı iletiniz.
belki bir L 200 alır isem saraya gelirim.

konuyu geç gördüm ama bir çırpıda hepsini okudum sizi ve ustanızı tebrik ederim, çok güzel bir iş çıkartmışsınız
bu tip kitleri yapmak isteyen çok üyemiz vardı onlara büyük ölçüde ışık tutmuş oldunuz ve böyle bir işi yapacak ustayıda bulmuşsunuz,
ülkemizdeki en büyük problemlerden biri ustalara istediğiniz işi yaptırabilmek, işin büyük kısmını ustayı bularak çözmüşsünüz ve öncelikle L200 (devamında başka araçlar da bekliyorum) için usta arayanların dertlerine derman olmuşsunuz teşekkürler

eğer sakıncası yoksa yükseltme kitin maliyetini de palaşabilirmisiniz ?

çerkezköyde ikamet ediyorum müsait bir zamanda çayınızı içmek isterim görüşmek dileğiyle
tekrar tebrikler

beğenen arkadaşlara teşekkür ederim

saraya gelen hatta geçerken uğrayan tüm arkadaşlara çayım hazır.

ben aracı ihtiyacım olduğu için bu hale getirdim bir ay sonrada eski haline döndrücem yaz aylarında fazla zorluk çekmiyorum işin ustası da değilim mühendisi de ama bu forumdan çok şeyler öğrendim hatta aracın böyle yükseltile bileceğini de buradan öğrendim takıldığım konularda da bu forumdan arkadaşlardan çok bilgi aldım hepsine çok teşekkür ederim. aracını bu tip yükseltme yapmak isteyen arkadaşlara da yardım etmem bir borç oldu

herkese merhaba. araç gerçekten güzel olmuş. güle güle güllanın. L200 lerle alakalı merak ettiğim birşey var. yeni kasalardan bahsediyorum, bu araçların bazılarının kasası kısa bazılarının uzun gibi. bana mı öyle geliyor gerçekten öyle bir secenek mi var.? arazide kasanın kısa olması nı tercih ederdim şahsen öyle bir secenek mevcut ise. tabi donanım da önemli. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan paylaşmalarını rica ediyorum. herkese saygılar..

L200 2011 uzun kasalı olarak cıktı piyasaya
- Eksisi evet daha uzun arka takılıyor ancak ben bunu yükseltme ile cözdüm. Bu eksi olarak bakılan konunun + artısı ise aracın önde ki cukura yığılıp dalmaması.
Cukura giren teker arkanın uzunluğundan dolayı hemen cukura düşüp çakılmıyor. Dik aşağıya aracın burnunu rahat cevirip dalabiliyor veya capraz yamacda devrilme yığılma olmuyor.
Bence uzun kasa avantaj olmuş durumda. Yeterki arkayı makastan yükseltin. Yada kasayı takoz la yükseltin

abi maşallah şahane olmul araç inşallah kullanımı da görüntüsü kadar kusursuzdur. bu arada bende saray sefaalan lıyım oralara geldiğimde inşallah görürüm aracı.. :smiley:

Tempus' Alıntı:
aracın bir iki tanede artikülasyon fotografını görebilirmiyiz
salıncaklardaki artikülasyon takozlarını orjinal ölçülerinde yerlerine taktık ama lastikleri birazdaha dışarı bastırdığımızdan dolayı biraz artmış ama yinede biraz artmış artikülasyonun artmasını isteyenler takozların yerlerini biraz daha açık olarak imal edebilirler
(bu fotoları çekerken araba tam iki teker üzerinde sallanmak üzere olduğunda durarak çektim biraz daha ilerlesem araç çapraz tekerlerin üzerinde kalacaktı)

IMG_1950.JPG

IMG_1955.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR