L200'den Canavar Kamyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan st Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,339

Etiketler
Ynt: L200'den Canavar Kamyon

Kullanmayı öğrenince aks kesmiyomuş ömer abi ;D

P1120660_r.JPG_thumb.jpg

atın üstüne konan kelebek gibi lastikleri takmışsın aks kesmiyor diyorsun murat 35 leri tak görelim senin mitsuyu ;D ;D ;D ;D

Maşallah çok güzel olmuş aracınız.Bu aracın heybetini gördükten sonra l200 almayı düşünmeye başladım.Bu kışı sivasta vectra'yla geçirmek benim için zulüm oldu.Kışlık lastiklerin yetmediği yerlerde oluyor =).Tabi benim için normal hali gayet yeterli.Bizim oralarda çok söylenir bende size söyleyeyim Allah tabanını düz bastırsın.

aracı nisan başından beri orijinal hali ile kullanıyorum kış gelirken tekrar yükselticem birkaç noktayı değiştirmeyi düşünüyorum ama şimdilik bunlar biraz aklımı kurcalıyor
herkese iyi bayramlar

st' Alıntı:
aracı nisan başından beri orijinal hali ile kullanıyorum kış gelirken tekrar yükselticem birkaç noktayı değiştirmeyi düşünüyorum ama şimdilik bunlar biraz aklımı kurcalıyor
herkese iyi bayramlar

Aks sıkıntısı veya cekiş sorunu yada denge sorunu yaşattımı ?

Senin usta bizede yaparmı ?
iyi bayramlar

denge sorunum olmadı aks lar ile ilgilide problem yaşamadım ama üst salıncağa çok yük bindi bu kış onu da halledicem asfalt yolda serilik haliyle düştü ama kullanması yinede çok zevkliydi ustayı bilemiyorum bu aralar yurt dışına çıktı bende bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.