L200'den Canavar Kamyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan st Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,718
Ynt: L200'den Canavar Kamyon

AL1820' Alıntı:
yapılan iş olarak evet beğendim hatta takdir ettim ve ediyorum ama bana göre türkiyenin en güzel l200 ü olmadığı kesin sahibininde böyle bir iddaası yok zaten :smiley: evet en yükseği falan olabilir ama yine söylüyorum güzellik göreceli bir kavramdır ve bence en güzeli değil

Etiketler

tyt.fan' Alıntı:
kubilay tufekçinin galiba:hem yükseltilmiş hemde kısaltılmış bir aracı var ataşehir civarında,oda çok şık alımlı,en güzel biraz iddalı,en yükseklerden biri belki
:smiley: katılıyorum

Tuncay bey araç gerçekten güzel olmuş heybetli duruyor hayırlı olsun. Aracın Saray da yapılmasıda gurur verici bende Saraylıyım arada bir geliyorum hiç denk gelmedim ama aracı görürsem yakından incelemek isterim.

ikaraman' Alıntı:
Tuncay bey araç gerçekten güzel olmuş heybetli duruyor hayırlı olsun. Aracın Saray da yapılmasıda gurur verici bende Saraylıyım arada bir geliyorum hiç denk gelmedim ama aracı görürsem yakından incelemek isterim.
ismail bey beğeniniz için teşekkür ederim
aracı istediğiniz zaman istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz yerim han sokağında (yağlı tohumların 100 m yanındayım ) veteriner kliniğim var çayımı içmeye beklerim

jeomad' Alıntı:
Trakya ya kar yağmadımı
Dalmadınızmı Beyaz Canavarla 2 metre kara filan
Yokmu resmi ?
bu yıl kar yağmadı biz arabayı yaptıkya iki yıl yağmaz artık :smiley: çamur içinde uğraşıyoruz 20 ocakta bizim küçük baytar bursadan geliyor yarıyıl tatiline ona biraz resim çektiririm diye düşünüyorum genelde tek kişi gezdiğimden resim çekemiyorum bende farkındayım kuru muhabbetin pek anlamı yok ama çektiğim bir iki resimde az oldu
sizlere iyi günler

haklısınız sayfa öksüz kalmış arabanın keyfini çıkarmakla meşkul idim :smiley: video çekemedim ama 1 2 resim çekme fırsatım oldu

IMG_1771.JPG

IMG_1768.JPG

Maşallah ellerinize saglık cok güzel olmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR