KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yapılan iş olarak evet beğendim hatta takdir ettim ve ediyorum ama bana göre türkiyenin en güzel l200 ü olmadığı kesin sahibininde böyle bir iddaası yok zaten evet en yükseği falan olabilir ama yine söylüyorum güzellik göreceli bir kavramdır ve bence en güzeli değil
kubilay tufekçinin galiba:hem yükseltilmiş hemde kısaltılmış bir aracı var ataşehir civarında,oda çok şık alımlı,en güzel biraz iddalı,en yükseklerden biri belki
Tuncay bey araç gerçekten güzel olmuş heybetli duruyor hayırlı olsun. Aracın Saray da yapılmasıda gurur verici bende Saraylıyım arada bir geliyorum hiç denk gelmedim ama aracı görürsem yakından incelemek isterim.
Tuncay bey araç gerçekten güzel olmuş heybetli duruyor hayırlı olsun. Aracın Saray da yapılmasıda gurur verici bende Saraylıyım arada bir geliyorum hiç denk gelmedim ama aracı görürsem yakından incelemek isterim.
ismail bey beğeniniz için teşekkür ederim
aracı istediğiniz zaman istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz yerim han sokağında (yağlı tohumların 100 m yanındayım ) veteriner kliniğim var çayımı içmeye beklerim
bu yıl kar yağmadı biz arabayı yaptıkya iki yıl yağmaz artık çamur içinde uğraşıyoruz 20 ocakta bizim küçük baytar bursadan geliyor yarıyıl tatiline ona biraz resim çektiririm diye düşünüyorum genelde tek kişi gezdiğimden resim çekemiyorum bende farkındayım kuru muhabbetin pek anlamı yok ama çektiğim bir iki resimde az oldu
sizlere iyi günler