Teşekkür ederimdopamin' Alıntı:Sayfayı sağ tuş yapıp açılıncaya kadar yeniden yükleyince video açılıyor
Biirde işinize karışmak gibi olmasın ama direksiyon sistemi o lastiklere dayanabilecekmi?
Valla mükemmel göz var resim ayar yapılmadan önce çekilmiştivtecmaniac' Alıntı:araç gerçekten mükemmel duruyor ellerinize meğinize sağlık birkaç sorum olacak merak ettiğim konular var
ön tekerlerde son fotoda biraz toe out ve pozitif kamber var gibi duruyor acaba ayardan öncemi çekilmişti foto... yoksa baya gezme yapar
alt takım parçalarını toz kaplamamı yaptıracaksınız ?
amortisör olarak ne kullandınız ve sertliğini nasıl seçtiniz ...
birde bu kadar yaptıktan sonra bullbar ve roll bar olmadan olmaz
tekrardan ellerinize sağlık![]()
Beğeniniz için teşekkür ederimomergin' Alıntı:cok guzel gorunuyor elinize saglık.. alt parcaları galvanizle kaplatırsanız omurluk olur..
sağolun teşekkür ederimmoonwalker_arc' Alıntı:Maaşallah çok güzel gözüküyor.
teşekkür ederimrapursuit' Alıntı:hayırlı olsun aracınız çok güzel olmuş yeni haliyle acaba bu şekilde stok haline oranla ne gibi eksileri var sürüş açısından
ağır araziye sokmadık henüz kanalda orjinalden farklı tepki vereceğini sanmıyorum salıncakların takoz aralarını orijinal ölçülerinde yaptık ama eğimli arazide biraz daha dikkatli olmamız şart yada virajlarda ( lastikler gerçi toplamda 20 cm dışa basıyor ama alişik olmadığım bir yükseklikten araç kullanıyorum o da beni ilk zamanlarda kasıyor)darktreys' Alıntı:tuncay bey arazide deneyip kanalda ve yük altında nasıl tepki verdiğini bizimle paylaşırsanız seviniriz
sayın hocam çok teşekkür ederimlokosit' Alıntı:Araç muhteşem duruyor, elinize emeğinize sağlık..
Senin araca bakınca iyiki satmışım diyorum)
vtecmaniac' Alıntı:bu arabaya bi lakap yakışır artık![]()
çok teşekkürler Allah hepimize kazasız belasız seyahatler nasip etsinsonsokak34' Alıntı:allah nazarlardan korusun kazasız belasız binmek nasip etsin emeğinize sağlık saygılar
çok teşekkür ederim ben de bu yöntemi ilk yapan oldumu sanıyordum sizde travezlerimi değiştirdiniz ?( siz uyguladınızmı yoksa imal mi ettiniz imal etti iseniz bir ay boşuna uğraştık diyebilirim yurt dışından gelen parçalarda acayip fiyatlı )oğuzatay' Alıntı:Türkiye de bu tarz yükseltme kitini L200 e ilk uygulayan (sanırım) kişi olarak kolay gelsin diyorum. Benim "mega lifted l200" topiğinde ayrıntılılar var. ancak o amortisörlerle verim alamazsınız. Orjinal daha uzun ve sert olmaları gerek. ayrıca parçalar gereğinden fazla kalın. tasarım gözede de hitap etmeli. Tekrar kolay gelsin.
Saygılar...