L200'den Canavar Kamyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan st Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,307
Ynt: L200'den Canavar Kamyon

AL1820' Alıntı:
bence muhteşem oldu, L200 yükseltenlerin sizden ve ustanızdan alacakları
çok ders var, tekrar tebrik ederim.

beğeniniz için teşekkür ederim

ben sadece ilk başta yayınladığım resimleri gösterdim gerisini usta halletti ama nerede ise her gün uğradım ve benim tüm fikirlerimi dinledi ama adı üstünde usta o işi usta yaptı birçok parçayı kendi tecrübeleri ile imal etti ben de çok memnunum (usta duymasın yardımcısından daha da memnunum bütün incik boncuk istekelrim ile o tek tek uğraştı :smiley: )

ustanın danışan herkese yardım edeceğinden eminim ( ben bildiklerimi hayatta söylemem emekli olduğumda 2035 yılında atölye kurucam kendim bu işleri yapıcam)

Etiketler

st' Alıntı:
sayın hocam çok teşekkür ederim

hocam bu çamur insanın elinden üstünden başından çıkıyorda beyninden çıkmıyor benim fikrim çok yakın zamanda buraya yeni bir L200 gelirsiniz gibi geliyor :smiley:))
Kesinlikle haklısın, kaşınmaya başladım bile :D

st' Alıntı:
çok iyi fikir ben şimdilik belçika mavisi diyorum ama tüm önerilere açığım
oğlumda daha ilk gördüğünde çanavar kamyon dedi bu bölümün ismini onun oyuncaklara taktığı isimlerden esinlenmiş idim zaten
Bence Belçika Mavi'si iyi gibi, zaten oda mavi değil ;D

iyi geceler

isim işini bu filmlerin hiçbirisini izlemediğim için anlayamadım özür dilerim

maliyet konusunda henüz bende bir şey söyleyemiyorum ama tahminlerinizin çok altında çıkacağına eminim birde bu işlerde ustaların fiyat açıklamasından yanayım benim iş biraz torpilli oldu çünkü ustada elinde ölçüler olsun diye ve işi görebilmek adına hem çok uğraştı hemde arabanın altında süründü bu işin sonuna kadar ustaya yardımcı olan arkadaşımın telefonu nu verebilirim
ünal usta 0537 324 72 58 arkadaş her türlü bilgiye sahip ( ustanın izini olursa onun telefonunu da paylaşabilirim yada ünal ustada telefon bilgisini verebilir ) böyle bir yükseltme yapacak arkadaşlarada gözüm kapalı tavsiye edebilirim

diğer harcamalarda :
lastikler 3 600
cantlar 800

aracı henüz işte kullanmaya başlamadım ama düşündüğümden çok daha iyi sonuçlar aldım savurma eski haline göre çok azaldı hayal ettiğimin aksine virajlarda çok daha emniyetli dönüş imkanı vermeye başladı benim tahminim hızlı dönüşlerde araç yan yatar gibi geliyordu ama lastiklerin arasının açılması aracı daha stabil hale getirdi ve ağırlık merkezinin yükselmesinden doğan dez avantajı nötürlemekten daha da fazlasını yaptı

henüz video ve rsim çekemedim ama araçla çalışmaya başladığımda bu merakla tahminim bol bol çekicem herkezden özür dilerim ( bilgisayar ile siteye bağlanamıyorum virüs var diyor telefonlada elimde bulunan bir kaç resmide yükleyemiyorum)

st' Alıntı:
iyi geceler

isim işini bu filmlerin hiçbirisini izlemediğim için anlayamadım özür dilerim

maliyet konusunda henüz bende bir şey söyleyemiyorum ama tahminlerinizin çok altında çıkacağına eminim birde bu işlerde ustaların fiyat açıklamasından yanayım benim iş biraz torpilli oldu çünkü ustada elinde ölçüler olsun diye ve işi görebilmek adına hem çok uğraştı hemde arabanın altında süründü bu işin sonuna kadar ustaya yardımcı olan arkadaşımın telefonu nu verebilirim
ünal usta 0537 324 72 58 arkadaş her türlü bilgiye sahip ( ustanın izini olursa onun telefonunu da paylaşabilirim yada ünal ustada telefon bilgisini verebilir ) böyle bir yükseltme yapacak arkadaşlarada gözüm kapalı tavsiye edebilirim

diğer harcamalarda :
lastikler 3 600
cantlar 800

aracı henüz işte kullanmaya başlamadım ama düşündüğümden çok daha iyi sonuçlar aldım savurma eski haline göre çok azaldı hayal ettiğimin aksine virajlarda çok daha emniyetli dönüş imkanı vermeye başladı benim tahminim hızlı dönüşlerde araç yan yatar gibi geliyordu ama lastiklerin arasının açılması aracı daha stabil hale getirdi ve ağırlık merkezinin yükselmesinden doğan dez avantajı nötürlemekten daha da fazlasını yaptı

henüz video ve rsim çekemedim ama araçla çalışmaya başladığımda bu merakla tahminim bol bol çekicem herkezden özür dilerim ( bilgisayar ile siteye bağlanamıyorum virüs var diyor telefonlada elimde bulunan bir kaç resmide yükleyemiyorum)

lastikler 3 600

lastikler 3 tanesi mi 600 yoksa toplam 3600 mü ? :smiley:

Araç gerçekten mükemmel olmuş, elinize emeğinize sağlık...

Ben de bir l 200 kullanıcısıyım, konunun tümünü bıkmadan, üşenmeden, zevkle okudum...

Fotoğrafları merakla bekliyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR