4CekerAhmet
Kamp I
Ynt: L200 Bigfoot
tarık bey bizede aracı yüksetecek bir tamirci tavsiye edermisiniz
tarık bey bizede aracı yüksetecek bir tamirci tavsiye edermisiniz
evedilaz' Alıntı:tarık abinin işleri yuogun olsa gerek bu aralar ben tarif etsem olurmu?
bull' Alıntı:Mert in yaptığının tamamen aynısı biz sadece 3.5 cm parça koyduk zaten daha küçük takılamıyor arka tarafada makas ilavesi yaptık sonuç tatminkar oldu fakat araç oldukça sertleşti direksiyon daha fazla tepki veriyor virajlara daha yavaş girmek gerekiyor ;D
bberksan' Alıntı:Araciniz inanailmaz guzel olmus. Hele ki harcadiginiz butce goz onue alindiginda sapka cikartmak kaliyor bize...
Ben bu 2 ceker cift kabin kamyonetleri cok begeniyorum. Gecenlerde sivas yaylalari gezdik biz havaalanindan fiorino kiralamistik fakat yayla yollarinda cok sıkıntı yasadik saolsunlar arkadaslar bi navara ile geldiler. Ben arac 2 ceker gorunce ne gerek var biz de giderdik demistim. Ama cok cok sasirdim bizim debelendigimiz yerlerden o 2 ceker kamyonet lay lay lom gidiyordu. En ufak bir patinaj zıplama hoplama alt vurma yoktu. Sanki 40 yillik arazi araci gibi idi. Ayrica otomatik vitesli 170 bin km'de olan aaracin sahibi bugun e kadar en ufak bi ariza yasamadiklarini soyleyince araca olan saygim bi o kadar daha artti. O zaman kendi kendime 4 cekere gerek yok normal bir kullanici bu araci istese de durduramaz anca derin traktor izli agir off road arazilerde takilabiliir ama o tip yerlerde 4x4'lerinde garantisi yok zaten diye dusundum. Tek canımı sıkan arka koltuklari cok berbattı. Sırtlık resmen 90 derece dik idi ve rahat bir sekilde oturmanin imkani yoktu bana gore. L200'de de arka koltuk rahatsizmi merak ettim.
nitroces' Alıntı:prontobasso ya katılıyorum.yanlız şunu söylemek isterim benim aracım 4*4.
4*2 konumunda hafif rampalı ve yagmur yağmış toproklı az çamurlu yerlerde bile gerek geri geri gerek ise yukarı doğru araç kesinlikle patinaj cekiyor.lastikler bfg at .
söylemek istediğim araç yuksek olsa bile arazide hiç ummadığınız bir yerde sizi çaresiz bırakabilir.Dikkat etmek gerek.
4*2 ler sadece yük taşımak için dizayn edilmiş.
ben 1 den 10 a kadar bir aralıkta arazi kabiliyetine puan vermek istersem verebileceğimin 3 ü gecemeecegini kesinlikle soylerim.
alacak arkadasların buna dıkkat etmesi gerek.
sürekli ava giden ve camur kar yagmur da kullanan bır kişiyim.ağır off road yapmıyorum.
ancak 4*4 konumnunda her kosulda guven verıyor.
efa' Alıntı:mert bey bagaj krom barlarını nasıl sıyah hale getırebılırız acaba
efa' Alıntı:teşekkür ederim aracınız güzel olmuş bu arada.